Protest inedit la Câmpina: ”Vaccinarea ucide!”

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 16 august, în jurul orei 15.00, la Câmpina, în centrul localității, la intersecția Bulevardului Carol I cu Bulevardul Culturii și Calea Doftanei, în fața locului unde se afla pe vremuri ”Casa Cărții”, un bărbat protesta într-un mod inedit.

Bărbatul purta o pancartă pe care scria ”Vaccinarea, marea resetare, ucide!” De asemenea, vârstnicul striga ”Mafia, mafia”.
Cel mai probabil, bărbatul protesta împotriva unei legi pe care actualul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, vrea să introducă vaccinarea obligatorie, ceea ce a declanșat deja mai multe reacții negative în societatea civilă.. Protestul său a fost unul pașnic, dar a atras atenția câmpinenilor, care se uitau, destul de surprinși, la ceea ce scria pe pancartă, subiectul nefiind unul foarte intens dezbătut pe plan local.

2132 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Nevaccinatu" 16.08.2023 22:51 Omul protestează împotriva reglementarilor pe care Rafila vrea sa le impună fără a le mai trece prin Parlament. Toată stima pentru curajul lui.
  • Aristide 17.08.2023 07:24 E vorba de noua lege a vaccinarii obligatorii si nu numai introfusa spre discutie in parlament. Azi la 11 in fata ministerului sanatatii se organizeaza un protest de catre Fratia Ortodoxa. Alta lege care afecteaza din temelii viata sociala: https://www.stiripesurse.ro/cozmin-gusa-ipoteza-incendiara-oug-privind-reforma-bugetara-nu-a-fost-scrisa-in-romania-ciolacu-da-inapoi-acum_3031203.html Desteptarea, iesiti din zona aia de xonfort ca iar stati acasa cu botnite pe fata,
  • Florin Oprea 17.08.2023 14:48 Dacă prostia ar durea ce de vaiete la protestul ăsta!
  • Dacul Liber 17.08.2023 17:18 Cinste si respect domnului ce a protestat impotriva Tradatorilor neo-marxisti, sclavii occidentului degradat. Sa fim optimisti in puterea Poporului Roman! Din pacate, campinenii dorm, iar acest somn va poate omora. La lupta pentru apararea Romaniei, a sanatatii poporului roman si a recuperarii resurselor nationale..
  • diss 17.08.2023 17:39 E rău să îmbătrânești așa!😓
  • Ion Nevaccinatu' 17.08.2023 19:16 Ce repede uita unii cum au fost prostiți și păcăliți sa se vaccineze pentru asa zisul Covid. Și sa stam distanțati și cu măști. Și cu izolete. Si fara slujba de Paste. Ce nebunie si ce minciuna. SI pana la urma s-a dovedit o mare cacealma. Domnule Oprea? Aveți copii la școală? V-ar conveni intr-o zi sa vina unii sa ii vaccineze fără acordul dvs ?

Alte stiri recente

950 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

1079 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.