CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

De la 1 octombrie, Casa de Cultură Câmpina are un nou director

- Actualitate -

De la 1 octombrie, Casa de Cultură Câmpina are un nou director

Este vorba despre Alexandra Laura Ioniță, cea care a câștigat concursul de ocupare a postului de director (responsabil), concurs organizat de Primăria Câmpina.

Vă reamintim, la jumătatea lunii septembrie, Primăria a reluat pentru a patra oară organizarea concursului pentru ocuparea postului de director al Casei de Cultură 'Geo Bogza', post rămas vacant de un an și jumătate, de la pensionarea fostului director, Florin Dochia. La acest concurs s-au prezentat doi candidați - Alexandra Ioniță (jurnalist) și Laurențiu Costin Dumitru (profesor de limba și literatura română). Amândoi au trecut de proba de validare a dosarelor și au intrat la proba scrisă, unde doar Alexandra Ioniță a obținut peste 70 de puncte câte erau necesare pentru a putea susține și interviul. Ulterior a trecut și de această probă și, prin decizie a primarului, începând cu 1 octombrie 2016 este noul director al Casei de Cultură.
Alexandra Ioniță are 32 de ani, a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității București și a lucrat ca jurnalist la Prima TV Câmpina și site-ul Expresul de Prahova. Au fost mai multe discuții, în ultima vreme, în legătură cu acest concurs, având în vedere faptul că Alexandra Ioniță este soția consilierului local Daniel Ioniță. Președintele comisiei de examinare, administratorul public Remus Bădulescu, dă asigurări că a fost un concurs cât se poate de corect, Alexandra Ioniță descurcându-se foarte bine la toate probele, lucru de care noi nu ne îndoim. Singurul semn de întrebare pe care îl avem este legat de experiența în domeniu. Una dintre condițiile impuse candidaților a fost aceea de a avea 'experiență de minim un an în conducerea și coordonarea structurilor cu sau fără personalitate juridică din domeniul cultural', experiență care trebuia demonstrată cu acte doveditoare...


30 Sep 2016 12:22 6822 vizualizari


Comentarii


  • 28.07.2017 09:17 Leonida Brezeanu Sper ca noul Director să dea strălucirea necesară activității activității artistice celei care a fost,,CASA DE CULTURĂ,Teatrul Popular,vestitul cCor mixt,,Gheorghe Danga ,,Formației Teatrului de păpuși,și să revigoreze Canaclul literar artistic pentru coptarea valorilor umane creatoare din vestitul ORAȘ CÂMPINA cu o istorie artistică atât de bogată.Sunt multe lucruri de făcut,asupra cărora proletcultiștii contemporani le-au distrus parcursul...Vă mulțumesc pentru răbdare!!!!...
  • 04.10.2016 19:04 danut Alexandra Ioniță are 32 de ani, a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității București și a lucrat ca jurnalist la Prima TV Câmpina și site-ul Expresul de Prahova....impresionant si o felicit- daca orasenii nostri vor un om ...cu experienta (ador cuvantul acesta)....pune-l maica pe junele neagu Djuvara
  • 03.10.2016 11:51 Ion Dandoaselea Cred ca ati gresit titlul articolului. Consider ca acesta ar fi trebuit sa fie * EU NU MA VAND SI NU VA CUMPAR* . Si asta deoarece nu cred in coincidente. Viitorul (vezi modul cum se va vota in C.L. de catre ALDE) ne va confirma / infirma acest lucru. Personal m-as bucura sa fiu contrazis.
  • 30.09.2016 15:30 Dumitru Laurențiu Costin Exact aceasta este problema. Ce fel de experienta are doamna? Cât despre corectitudine, sunt prea multe semne de intrebare. Cel mai important este cel legat de posibilitatea creării unei majorități în Consiliu Local, cu ajutorul sotului. Apoi de ce examen scris, când trebuia sa fie un concurs de proiecte de.management si nu în ultimul rând, de ce s-a schimbat titulatura postului din director în responsabil. Poate ca să se poată face mai bine aranjamentele? Oricum cert este un singur lucru: cei implicați nu ai frica nici de lege, nici de Dumnezeu, din păcate. Cultura municipiului este în derivă, condusă de incompetenți si incapabili, numiți pe criterii politice. Păcat.
420 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
497 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
581 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1184 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV