Zeci de apeluri la Poliția Locală Câmpina de la cetățeni nemulțumiți că pe străzile lor nu intervin utilajele de deszăpezire

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, încă din jurul orei 6.30, la dispeceratul Poliției Locale au început să sune câmpineni care solicitau trimiterea utilajelor de deszăpezire pe străzile lor. Deloc întâmplător, cele mai multe apeluri au venit de la locuitori din Cartierul Uniunea Europeană, acolo unde utilajele nu au putut intra, dar și din alte cartiere, unde s-a intervenit mai târziu.

"În Cartierul Uniunea Europeană, dar și pe străzile Energiei, Primăverii și altele am avut probleme pentru că aici carosabilul este îngust și mai erau și mașini parcate incorect. În toate cartierele s-a intervenit, dar a existat o ordine a priorităților. Mai întâi căile de acces, pasajul suprateran, zona centrală și apoi cartierele", ne-a declarat Florin Constantinescu, directorul Floricon Salub, societate care se ocupă de deszăpezire la Câmpina.

În altă ordine de idei, în cadrul Comandamentului de iarnă de la Primăria Câmpina s-a stabilit ca Poliția Locală să le reamintească tuturor comercianților că au obligația să-și curețe trotuarele din dreptul sediilor sau magazinelor, lucru valabil și pentru populație, aici fiind vorba despre trotuarele din dreptul proprietăților.

6030 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2731 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

398 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

171 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

611 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: