Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Eveniment (Categoria articolului)

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

A fost un concert memorabil, pentru condițiile meteorologice cu totul și cu totul speciale, dar și pentru extraordinara reacție a publicului câmpinean. Ploaia părea să strice pregătirile organizatorilor, dar în ciuda tunetelor, a fulgerelor, a ploii, câteva sute de oameni nu s-au mișcat din fața scenei, au cântat alături de Mircea Baniciu, au dansat pe muzica acestuia și au trăit efectiv, cu intensitate, această muzică frumoasă, ceea ce l-a impresionat și pe Mircea Baniciu. Timp de o oră și jumătate, nimeni nu s-a clintit din fața scenei, în ciuda ploii, uneori chiar puternice. Mai mult, publicul cunoștea fiecare dintre piesele interpretate, cântând în ploaie alături de cunoscutul solist. O atmosferă deosebită, o frumoasă amintire atât pentru Mircea Baniciu, cât și pentru sutele de câmpineni prezenți la concert.
Vă reamintim următoarele concerte din cadrul "Câmpina Summer Park Music":
27 august 2022, ora 20.00 – Mircea Vintilă
3 septembrie 2022, ora 20.00 – Ducu Bertzi & Friends.

6560 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 19.08.2022 13:20 Fără să fiu malițios aș dori să știu căt a costat bugetul local, rupt în c...r, al 445-lea concert al d- lui Baniciu la Cămpina???
  • Anonim 20.08.2022 13:49 Pentru domnul de mai jos. 10.000 euro, tot. Dar na, e greu sa umblii nitel pe site sa va cultivati.

Eveniment

3166 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2016 vizualizari
08 mar. 2023 21:54

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

1 comentarii

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Alte stiri recente

98 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1323 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.