La Câmpina, Bulevardul Carol I se închide din nou circulației rutiere

Actualitate (Categoria articolului)

La numai câteva zile după redeschiderea circulației rutiere pe Bulevardul Carol I, din Câmpina, între sensul giratoriu de la Fibec și intersecția cu Strada Frații Golești, Primăria Câmpina anunță din nou închiderea bulevardului principal, de această dată pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și 1 Decembrie 1918, începând de astăzi, 25 noiembrie 2019.

Închiderea circulației rutiere este motivată de continuarea de către HidroPrahova a lucrărilor la rețeaua de canalizare. Traficul rutier va fi deviat astfel: pentru sensul de mers din centru spre Cartierul Câmpinița pe ruta Strada Mărășești - Strada Griviței - Strada Frații Golești - Bulevardul Carol I; pentru sensul invers, pe ruta Strada Frații Golești - Strada Griviței - Strada Grigore Nicolae / Bulevardul Culturii - Bulevardul Carol I. 
HidroPrahova transmite că avizul de închidere a circulației este valabil până la data de 6 decembrie 2019.

4985 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionuț Popescu 26.11.2019 14:00 Sunt curios unde vor depozita materialul excavat. Poate în curtea bisericii? Domnule primar așteptăm un răspuns! Eventual prin purtătorul de cuvant

Actualitate

2140 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2107 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

939 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

183 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.