CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Gheorghe Ilie a fost învestit oficial în funcția de primar al comunei Telega

- Politică -

Gheorghe Ilie a fost învestit oficial în funcția de primar al comunei Telega

La Telega a avut loc astăzi ședința festivă în cadrul căreia primarul Gheorghe Ilie a depus jurământul de credință și a fost învestit oficial în funcție. Gheorghe Ilie (PSD) a cîștigal, la alegerile locale din 5 iunie, cel de-al treilea mandat de primar al comunei Telega.

La ședința de astăzi au fost prezenți un reprezentant al Prefecturii Prahova, dar și fostul prefect - Rodica Paraschiv, în prezent director al Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Prahova. De asemenea, au participat mai mulți reprezentanți ai partidului din care face parte primarul de la Telega, în frunte cu președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.
Gheorghe Ilie a câștigat alegerile din 5 iunie cu 39,01% din voturi. Ceilalți candidați la funcția de primar au obținut următoarele procente: Constantin Buga (PNL) - 23,61%, Alexandru Chirobocea (PMP) - 14,94%, Alin Calcea (independent) - 12,68%, Octavian Grecu (PSRO) - 5,19%, Sorin Buga (ALDE) - 4,55%.
Precizăm că noul Consiliu Local al comunei Telega s-a constituit vineri, când a fost ales și viceprimarul localității, în persoana lui Costel Brezeanu (PSD), cel care a deținut această funcție și în mandatul trecut. Structura politică a Consiliului Local este următoarea: PSD - 7 consilieri, PNL - 3 consilieri, PMP - 2 consilieri, PSRO - un consilier, ALDE - un consilier și un independent.


28 Jun 2016 19:45 11937 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2162 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1728 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
1938 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
1617 vizualizari 07 Jun 2024 16:36 Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

De fiecare dată când suntem chemați să votăm pentru alegerea primarilor, apare invariabil în ultimele zile de campanie tema votului util.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV