Gheorghe Ilie a fost învestit oficial în funcția de primar al comunei Telega

Politică (Categoria articolului)

La Telega a avut loc astăzi ședința festivă în cadrul căreia primarul Gheorghe Ilie a depus jurământul de credință și a fost învestit oficial în funcție. Gheorghe Ilie (PSD) a cîștigal, la alegerile locale din 5 iunie, cel de-al treilea mandat de primar al comunei Telega.

La ședința de astăzi au fost prezenți un reprezentant al Prefecturii Prahova, dar și fostul prefect - Rodica Paraschiv, în prezent director al Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Prahova. De asemenea, au participat mai mulți reprezentanți ai partidului din care face parte primarul de la Telega, în frunte cu președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.
Gheorghe Ilie a câștigat alegerile din 5 iunie cu 39,01% din voturi. Ceilalți candidați la funcția de primar au obținut următoarele procente: Constantin Buga (PNL) - 23,61%, Alexandru Chirobocea (PMP) - 14,94%, Alin Calcea (independent) - 12,68%, Octavian Grecu (PSRO) - 5,19%, Sorin Buga (ALDE) - 4,55%.
Precizăm că noul Consiliu Local al comunei Telega s-a constituit vineri, când a fost ales și viceprimarul localității, în persoana lui Costel Brezeanu (PSD), cel care a deținut această funcție și în mandatul trecut. Structura politică a Consiliului Local este următoarea: PSD - 7 consilieri, PNL - 3 consilieri, PMP - 2 consilieri, PSRO - un consilier, ALDE - un consilier și un independent.

10807 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3734 vizualizari
16 oct. 2021 12:55

Un an de la alegerile locale. PMP, atac fără precedent la liderul Coaliției de dreapta din Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

Adrian Pițigoi - președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Câmpina și secretar general adjunct la nivel național și Bogdan Ene - consilier local din partea aceleiași formațiuni politice au fost invitații noștri la o nouă emisiune care a avut ca principală temă împlinirea unui an de la alegerile locale. 

2259 vizualizari
11 oct. 2021 18:22

Declarație a consilierilor Coaliției de dreapta din Consiliul Local: ”Suntem solidari cu dl. viceprimar Liviu Dumitrache!”

1 comentarii

Din partea celor zece consilieri locali care fac parte din Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina am primit următoare o declarație publică, pe care o redăm integral.

Alte stiri recente

49 vizualizari
18 oct. 2021 13:28

Spitalul Voila, printre cele patru unități sanitare din Prahova care primesc, de la Ministerul Sănătății, doze de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2

Ministerul Sănătății a repartizat unor spitale din țară dozele de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2. Este vorba de 5.206 fiole de anticorpi monoclonali repartizate la 134 de unități sanitare cu paturi,  pentru tratarea a 2.603 pacienți cu COVID-19. Prahova primește doar 100 de doze: 70 pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești și câte 10 pentru Spitalul de Boli Pulmonare Breaza, Spitalul Orășenesc Băicoi și Spitalul de Psihiatrie Voila.

94 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!