Gheorghe Ilie a fost învestit oficial în funcția de primar al comunei Telega

Politică (Categoria articolului)

La Telega a avut loc astăzi ședința festivă în cadrul căreia primarul Gheorghe Ilie a depus jurământul de credință și a fost învestit oficial în funcție. Gheorghe Ilie (PSD) a cîștigal, la alegerile locale din 5 iunie, cel de-al treilea mandat de primar al comunei Telega.

La ședința de astăzi au fost prezenți un reprezentant al Prefecturii Prahova, dar și fostul prefect - Rodica Paraschiv, în prezent director al Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Prahova. De asemenea, au participat mai mulți reprezentanți ai partidului din care face parte primarul de la Telega, în frunte cu președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.
Gheorghe Ilie a câștigat alegerile din 5 iunie cu 39,01% din voturi. Ceilalți candidați la funcția de primar au obținut următoarele procente: Constantin Buga (PNL) - 23,61%, Alexandru Chirobocea (PMP) - 14,94%, Alin Calcea (independent) - 12,68%, Octavian Grecu (PSRO) - 5,19%, Sorin Buga (ALDE) - 4,55%.
Precizăm că noul Consiliu Local al comunei Telega s-a constituit vineri, când a fost ales și viceprimarul localității, în persoana lui Costel Brezeanu (PSD), cel care a deținut această funcție și în mandatul trecut. Structura politică a Consiliului Local este următoarea: PSD - 7 consilieri, PNL - 3 consilieri, PMP - 2 consilieri, PSRO - un consilier, ALDE - un consilier și un independent.

11652 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

678 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

727 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

502 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

490 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.