Gheorghe Ilie a fost învestit oficial în funcția de primar al comunei Telega

Politică (Categoria articolului)

La Telega a avut loc astăzi ședința festivă în cadrul căreia primarul Gheorghe Ilie a depus jurământul de credință și a fost învestit oficial în funcție. Gheorghe Ilie (PSD) a cîștigal, la alegerile locale din 5 iunie, cel de-al treilea mandat de primar al comunei Telega.

La ședința de astăzi au fost prezenți un reprezentant al Prefecturii Prahova, dar și fostul prefect - Rodica Paraschiv, în prezent director al Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Prahova. De asemenea, au participat mai mulți reprezentanți ai partidului din care face parte primarul de la Telega, în frunte cu președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.
Gheorghe Ilie a câștigat alegerile din 5 iunie cu 39,01% din voturi. Ceilalți candidați la funcția de primar au obținut următoarele procente: Constantin Buga (PNL) - 23,61%, Alexandru Chirobocea (PMP) - 14,94%, Alin Calcea (independent) - 12,68%, Octavian Grecu (PSRO) - 5,19%, Sorin Buga (ALDE) - 4,55%.
Precizăm că noul Consiliu Local al comunei Telega s-a constituit vineri, când a fost ales și viceprimarul localității, în persoana lui Costel Brezeanu (PSD), cel care a deținut această funcție și în mandatul trecut. Structura politică a Consiliului Local este următoarea: PSD - 7 consilieri, PNL - 3 consilieri, PMP - 2 consilieri, PSRO - un consilier, ALDE - un consilier și un independent.

11414 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1734 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1831 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.