Balerinele de la Câmpina au strălucit din nou la Festivalul Național de Dans “Stelele aurii”

Eveniment (Categoria articolului)

Ediția de primăvară a Festivalului Național de Dans “Stelele aurii” a avut loc în perioada 9-10 aprilie 2022 la Colonial Club Cernica. Este un concurs național de mare anvergură, care reunește de fiecare dată sute de participanți de la cele mai importante cluburi și școli de dans din țară. Iar printre acești dansatori extraordinari au strălucit din nou balerinele de la Câmpina, elevele profesoarei Dorina Popa.

“Am obținut rezultate frumoase și sunt atât de mândră de elevele mele! Pentru unele dintre ele a fost prima competiție la care au participat, fie solo, fie în grup. Emoțiile au fost mari, dar fetele au reușit să treacă această barieră a emoțiilor și să danseze minunat. Ne-am prezentat cu 19 dansuri și toate au fost premiate, ceea ce mi se pare extraordinar! Acesta este rodul muncii noastre, efortului depus, pasiunii pentru dans. Le felicit pe fete și le mulțumesc părinților pentru susținere, pentru eforturile lor financiare, pentru tot ce ține de participarea noastră la aceste concursuri!Cred că pot spune că împreună, profesor, copii, părinți, suntem o echipă! Urmează, pe 14 mai 2022, un nou concurs, Bucharest Dance Awards, la București și am încredere că vom obține rezultate foarte bune!”, ne-a declarat Dorina Popa.
Din juriul concursului desfășurat la Cernica au făcut parte nume importante ale dansului și coregrafiei: Corina Dumitrescu – prim balerină la Opera Națională București, Bogdan Bolohan – coregraf, Mariana Mezei – antrenorul lotului național de gimnastică aerobică, Iulian Rădoi – managerului artistic al secției de balet de la teatrul Național de Operetă Ion Dacian București, Damiano Bisozzi – coregraf, regizor, dansator internațional, Ovidiu Iancu Matei – prim balerin la Opera Națională București. 

Iată premiile obținute de superbele balerine de la Clubul de Dans Dorina Popa la Festivalul Național “Stelele aurii”:
Miruna Băicoianu (7 ani, balet solo) – Mențiune
Raisa Drăghici (8 ani, balet solo) – două premii III, pentru cele două dansuri prezentate
Carolina Lăcătuș (9 ani, balet solo) - Premiul I și Premiul Special al festivalului
Karla Melnic (10 ani, balet solo) – Premiul al III-lea
Alexia Maurici (11 ani, balet solo) - Premiul al II-lea
Andra Anghelache (12 ani, balet solo) - Premiul al II-lea
Raisa Ianici (12 ani, balet solo) – două premii III, pentru cele două dansuri prezentate
Carolina Neagu (13 ani, balet solo) - Premiul al II-lea
Sara Bogza (16+ ani, balet solo) - Premiul I
Clara Seneș (16+ ani, balet solo) - Premiul I
Cristina Ureche (16+ ani, balet solo) - Premiul I
Grup Ensemble (quartet 10 - 12 ani, dans contemporan) – Raisa Ianici, Emma Hogea, Ingrid Motoroiu și Andra Anghelache – Premiul I
Grup Attitude (10-12 ani, balet formații) – Premiul al III-lea
Grup Steluțele (10-12 ani, balet formații) - Premiul al III-lea
Grup Allegro (13-15 ani, grupuri balet) - Premiul al II-lea
Grup Attitude (10-12 ani, Lyrical formații) – Premiul I
Grup Steluțele (10-12 ani, Jazz formații) – Premiul I
Felicitări acestor copii minunați și profesoarei lor!

3359 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3829 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

3543 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară. 

Alte stiri recente

198 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

1142 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.