Accident pe DN1, la Nistorești. Două persoane au fost transportate la spital

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - După aproape o oră de la producerea accidentului, traficul rutier a revenit la condiții normale.
Duminică, puțin după orele prânzului, pe DN1, la Nistorești, la km 102+300, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme. 

”Accidentul s-a produs pe sensul de mers Sinaia - Câmpina, între un autoturism condus de bărbat în vârstă de 69 de ani (în respectivul autoturism aflându-se și o femeie de 66 de ani și un copil în vârstă de 9 ani) și un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani (în acest autoturism se mai aflau o femeie de 31 și un copil în vârstă de 2 ani). În urma accidentului, pasagerii din autoturismul condus de bărbatul de 69 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință. În continuare, trafic dirijat pe sensul Brașov-Ploiești de către polițiștii rutieri”, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova. La locul accidentului, ISU Prahova a deplasat o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.
Vom reveni.

4055 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1099 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1144 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1296 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1001 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.