Accident pe DN1, la Nistorești. Două persoane au fost transportate la spital

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - După aproape o oră de la producerea accidentului, traficul rutier a revenit la condiții normale.
Duminică, puțin după orele prânzului, pe DN1, la Nistorești, la km 102+300, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme. 

”Accidentul s-a produs pe sensul de mers Sinaia - Câmpina, între un autoturism condus de bărbat în vârstă de 69 de ani (în respectivul autoturism aflându-se și o femeie de 66 de ani și un copil în vârstă de 9 ani) și un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani (în acest autoturism se mai aflau o femeie de 31 și un copil în vârstă de 2 ani). În urma accidentului, pasagerii din autoturismul condus de bărbatul de 69 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință. În continuare, trafic dirijat pe sensul Brașov-Ploiești de către polițiștii rutieri”, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova. La locul accidentului, ISU Prahova a deplasat o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.
Vom reveni.

3044 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1402 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1783 vizualizari
20 oct. 2020 07:59

Accident pe DN1, la Breaza. Un autocamion a ajuns pe calea ferată, cabina sa fiind acroșată de un tren

Pe DN1, pe raza localității Breaza, a avut loc luni seară un accident de circulație și doar o minune a făcut ca să nu vorbim despre o tragedie. Au fost implicate trei autovehicule, dintre care două autocamioane, unul dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde cabina sa a fost acroșată de un tren, dar cu toate acestea nimeni nu a fost rănit.

Alte stiri recente

741 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1180 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.