Din pasiune pentru dulciuri și creativitate, a apărut Cofetăria Dulcelle. În centrul Câmpinei, în Parcul Regele Mihai I

Eveniment (Categoria articolului)

Într-unul dintre spațiile comerciale de la parterul blocurilor care înconjoară Parcul Regele Mihai I, din Câmpina, în apropierea amplasamentului pe care s-a aflat ”Soldatul”, s-a deschis marți, 22 decembrie 2020, Cofetăria Dulcelle.

Era nevoie de o nouă cofetărie în Câmpina? Lumea multă, care a venit în prima zi, încă de la deschiderea noii cofetării, pare a sugera un răspuns pozitiv. Oricum, este nevoie de timp pentru un răspuns cât mai argumentat. Dar ”Dulcelle” nu este o simplă cofetărie. Dincolo de prăjitori, de praline, de cozonaci, de căsuțele din turtă dulce, de cafea, ciocolată caldă și toate celelalte produse îmbietoare care se comercializează aici, Cofetăria ”Dulcelle” se mai evidențiază prin ceva unic în peisajul ”dulce” din Câmpina. După cum ne-a mărturisit chiar proprietarul cofetăriei, Andra Ioana Bunea, ”primim comenzi pentru orice fel de produse din această gamă, inclusiv pentru torturi speciale, de orice mărime, drepte sau strâmbe, reprezentând orice obiect, torturi pentru nunți, pentru botezuri sau pentru orice alt eveniment drag din viața câmpinenilor și nu numai”.
De asemenea, Andra Ioana Bunea, ne-a mai precizat: ”Tot ceea ce se va regăsi în cofetăria noastră este de cea mai înaltă calitate. De la frișca naturală la ciocolata de casă, nu folosim margarină, ci numai unt, iar exemplele ar putea continua. Astfel, chiar dacă la prima vedere produsele noastre pot părea scumpe, vă pot asigura că sunt de cea mai înaltă calitate și sănătoase, iar eu cred că atunci când vorbim de astfel de produse de cofetărie este mai important să mănânci un produs de calitate, din ingrediente cât mai naturale, atent selecționate, decât să te bucuri că plătești ceva mai puțin, dar, în timp, cu costuri uriașe pentru sănătate. Dacă vreți, încercăm să facem și un fel de educație în rândul celor care ne trag pragul. Pentru că, dincolo de faptul că vor fi permanent la curent cu tot ceea ce înseamnă modern și nou în materie de produse de cofetărie, cu toate tendințele pe plan mondial, cred că este important să facem și acest gen de educație - să cumpărăm produse de calitate superioară, chiar dacă ele costă mai mult, dar dincolo de gustul desăvârșit, aveți garanția că sunteți în fața unui produs sănătos, realizat din ingrediente cât mai naturale”.
Trebuie să mai știți că noua cofetărie are și site propriu - dulcelle.com, unde puteți comanda produsele pe care vi le doriți. (P)

4969 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3099 vizualizari
14 ian. 2021 07:55

Intrare liberă la Muzeul "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, de Ziua Culturii Naționale

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, vineri, 15 ianuarie 2021, la Muzeul Memorial "Nicolae Grigorescu" intrarea este liberă. Astfel, între orele 9.00-17.00, puteți vizita casa memorială a marelui pictor care a ales să trăiască la Câmpina din 1890 și până la sfârșitul vieții sale.

2915 vizualizari
12 ian. 2021 20:02

Expoziție de suflet la Muzeul Grigorescu din Câmpina. Daniela Rîndașu și "Magia copilăriei"

Din 12 ianuarie 2021, la Muzeul Memorial "Nicolae Grigorescu" din municipiul Câmpina este deschisă expoziția "Mirajul copilăriei" a artistului plastic Daniela Rîndașu. O expoziție deosebită, care merită văzută și o puteți face până în luna februarie.

Alte stiri recente

1695 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2665 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.