CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

„Vrem să avem sportivi din Câmpina la Olimpiada de la Tokyo, peste patru ani!”

- Social -

Acesta este obiectivul cel mai important, pe termen mediu, al clubului de înot Contratimp Câmpina. Un club tânăr, dar care în 2015 a reușit să obțină două titluri de campion național, ambele prin sportiva Andreea Văcaru. Titluri care parcă nu mai fac imposibilă dorința de participa la Jocurile Olimpice, visul tuturor sportivilor.

„În urmă cu doi ani am spus că în patru ani vom avea performanţă şi iată, cu multă muncă și cu copiii foarte talentați, acum avem deja două tilturi de campion naţional. Pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, vrem unul, doi sau chiar cinci sportivi. Bineînțeles că nu va fi ușor, dar avem condiţii foarte bune de pregătire, ceea ce este un lucru foarte important, ştim ce avem de făcut, iar eu am bagajele pregătite pentru Tokyo!”, a declarat antrenorul Octavian Postolache. În 2015, Clubul Contratimp a reușit, pe lângă obținerea celor două titluri naționale, să participe la multe competiţii de nataţie, aceste prezenţe contribuind la creşterea nivelului de experienţă pentru copiii, lucru foarte important în perspectiva viitoarelor întreceri.  

În paralel cu activitatea de performanţă, Clubul Contratimp a oferit copiilor cu probleme medicale, în colaborare cu Asociația ProCâmpina și alți parteneri privați, posibilitatea unui program de terapie şi recuperare medicală prin înot. „Anul trecut, 15 copii au început acest program de terapie şi recuperare prin înot, iar anul acesta cred că vom avea mai multe cereri decât bugetul asigurat de această activitate”, a spus profesorul Adrian Stoican. În acest program destinat copiilor cu nevoi speciale nu este neapărat vorba de înot, ci poate doar de mersul prin apă sau alte activităţi, în funcţie de recomandarea medicului pentru fiecare caz în parte. Sunt atât copii cu dizabilităţi, cât şi copii care au nevoie de recuperare în urma unor accidente.


13 Jan 2016 18:28 5946 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
339 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
414 vizualizari 14 Jun 2024 07:29 Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

După cum am scris și cu alte ocazii, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" din Câmpina este implicată în mai multe proiecte de tip eTwinning.

citeste mai mult
3044 vizualizari 02 Jun 2024 19:13 Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Am primit la redacție un mesaj din partea unui câmpinean, Daniel Andrei Ionescu, al cărui tată s-a stins din viață la numai 59 ani, după ce a stat mai bine de doi ani în Centrul Rezidențial ”Conacul Bunicii” din Câmpina.

citeste mai mult
1737 vizualizari 02 Jun 2024 16:19 Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Echipa Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, coordonată de directorul adjunct Corina Gheorghe, a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”, organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie, Filiala Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV