Câmpina, retrospectivă 2017. Topul lucrurilor penibile din sportul câmpinean

Sport (Categoria articolului)

Sportul câmpinean se află în mare suferință, o știm cu toții. Nici măcar după schimbările legislative, care permit autorităților locale să aloce 5% din veniturile bugetare proprii pentru sport, nu s-a făcut nimic. A trecut multă vreme de când, la final de săptămână, nu știam ce să alegem în materie de competiție sportivă. Acum totul este simplu. Trist... de simplu ce e. Și de parcă nu era suficient acest regres, mai apar și lucruri penibile, menite să ne întristeze și mai mult.

1. Litigiul dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina. Nu vom relua întreaga poveste, despre care am scris pe larg, dar felul în care cele două cluburi au “contribuit” la imaginea municipiului Câmpina clasează acest litigiu pe primul loc în topul momentelor penibile din sportul câmpinean în 2017. Asta se întâmplă când lucrurile se amestecă. 

2. Terenul multifuncţional pentru care s-au cheltuit 33.000 euro, dar care nu poate fi folosit oficial pentru niciun sport – pentru handbal și minifotbal este prea mic, iar pentru baschet este neregulamentar și periculos, având în vedere că panourile sunt prinse de porțile de handbal. Miră pe cineva faptul că nu sunt solicitări de închiriere pentru acest teren aflat acum în administrarea CS Câmpina? 

3. Starea deplorabilă în care se află baza sportivă de la Căminul Petrol, acolo unde se pregătesc atleţii care au adus şi aduc cele mai importante performanţe sportive Câmpinei. Chiar dacă s-au mai efectuat mici intervenții, lucrări de mică anvergură, condiţiile în care se pregătesc cei mai buni sportivi ai Câmpinei sunt inacceptabile.  

4. Echipa de fotbal Muntenii Câmpina a pierdut un meci din Liga B Prahova, unde evoluează, pentru că s-a prezentat la teren fără echipament. Pare incredibil, dar este adevărat! Vă puteți convinge citind AICI.

5465 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

0 vizualizari
16 apr. 2024 21:25

Copiii de la Sportul Câmpina sunt îmbrăcați de la Ave Diana

Echipele de juniori de la clubul Sportul Câmpina au primit zilele trecute rânduri noi de echipament. Copiii au fost foarte încântați de un echipament nou, pe care îl vor purta cu mândrie la următoarele lor meciuri.

550 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.

Alte stiri recente

261 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

1 comentarii

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

2984 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.