Balul Bobocilor 2016 - o mare petrecere în 'familia AMUS'

Eveniment (Categoria articolului)

Balul Bobocilor de la Școala Postliceală 'Louis Pasteur' din Câmpina este o mare petrecere la care toată lumea râde, dansează și se distrează. Un eveniment de tradiție în 'familia AMUS', așa cum îi place să spună președintei AMUS, Elena Murariu. Așa a fost și în acest an, alături de elevii și profesorii școlii aflându-se mulți prieteni și colaboratori.

Balul a fost deschis de un vals superb al celor șase perechi de boboci. Tineri frumoși și foarte emoționați. Apoi au urmat probele, una mai amuzantă ca alta. Iar la final, premiile. Au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2016 - Andra Pavel și George Pavel (coincidență de nume). A urmat partea a doua a petrecerii, cea la care, după cum spuneam, toată lumea dansează și se distrează. A fost o seară frumoasă și relaxantă, petrecută în 'familia AMUS'. 
Școala 'Louis Pasteur', fondată de Asociația AMUS France - Roumanie, a împlinit anul acesta 17 ani de existență. Pregătește asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de farmacie.

(Mai multe fotografii de la Balul Bobocilor AMUS 2016 găsiți pe pagina noastră de Facebook - https://www.facebook.com/pg/campinatv/photos/?tab=album&album_id=1022301937899587)

8508 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2398 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

2052 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

344 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

235 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.