Balul Bobocilor 2016 - o mare petrecere în 'familia AMUS'

Eveniment (Categoria articolului)

Balul Bobocilor de la Școala Postliceală 'Louis Pasteur' din Câmpina este o mare petrecere la care toată lumea râde, dansează și se distrează. Un eveniment de tradiție în 'familia AMUS', așa cum îi place să spună președintei AMUS, Elena Murariu. Așa a fost și în acest an, alături de elevii și profesorii școlii aflându-se mulți prieteni și colaboratori.

Balul a fost deschis de un vals superb al celor șase perechi de boboci. Tineri frumoși și foarte emoționați. Apoi au urmat probele, una mai amuzantă ca alta. Iar la final, premiile. Au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2016 - Andra Pavel și George Pavel (coincidență de nume). A urmat partea a doua a petrecerii, cea la care, după cum spuneam, toată lumea dansează și se distrează. A fost o seară frumoasă și relaxantă, petrecută în 'familia AMUS'. 
Școala 'Louis Pasteur', fondată de Asociația AMUS France - Roumanie, a împlinit anul acesta 17 ani de existență. Pregătește asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de farmacie.

(Mai multe fotografii de la Balul Bobocilor AMUS 2016 găsiți pe pagina noastră de Facebook - https://www.facebook.com/pg/campinatv/photos/?tab=album&album_id=1022301937899587)

8947 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

529 vizualizari
03 mar. 2024 11:24

Proiect româno-moldovean pe tema Mărțișorului la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

După cum v-am informat deja, pe 1 Martie 2024, Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina a derulat o activitate foarte frumoasă - ”Mărțișorul, între tradiție, creativitate și Patrimoniul UNESCO”, în cadrul proiectului transfrontalier ”Grădinițele prieteniei”, la care participă unități de învățământ preșcolar din România și Republica Moldova. 

1724 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

Alte stiri recente

587 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

774 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.