CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Avertisment incredibil la Câmpina! Pisicile, luate în vizor pentru că ”zgârie caroseriile”

- Actualitate -

Avertisment incredibil la Câmpina! Pisicile, luate în vizor pentru că ”zgârie caroseriile”

Pare incredibil, dar, totuși, este adevărat. Un afiș postat la intrarea unui bloc de pe Strada Dr. Constantin Istrati din Câmpina poate face înconjurul orașului sau al... internetului.

Este un avertisment incredibil, fiind luate în colimator... pisicile! Da, ați citit bine, pisicile. 
Autorul afișului, altminteri, frumos colorat, cu sublinieri și nuanțe, pare a fi extrem de hotărât să extermine pisicile din cartier, inclusiv pe cele cu stăpân!
”Mai bine cu șobolani ca prin zona centrală a Câmpinei, decât cu pisici!” - a fost comentariul cititorului care ne-a transmis afișul împotriva pisicilor.


11 Jul 2024 10:05 2532 vizualizari


Comentarii


  • 13.07.2024 19:39 Laura Pisicile si câinii sunt animale domestice, teoretic aflate in grija și responsabilitatea omului. Nu le vrem răul, dar nici nu trebuie sa le dăm drepturi de cetățeni. Ne plac animalele, nu sunt ele in culpă, ci stăpânii lor, care trebuie sa-și asume si controleze toate comportamentele deranjante pentru ceilalți (mizerie, zgomot, daune, alergii etc). Este o adevărată isterie in special a femeilor cu privire la animale, dar nu am văzut o luare de poziție similară cu privire la oameni. De câte ori au dus oamenilor cu nevoi mâncare, apă sau o vorbă bună? “Bietele suflete nevinovate” sunt printre noi, dar nu sunt așa dragalase, desigur. Repet, vrem sa le fie bine animalelor, dar orașele sunt ale oamenilor și am dori să putem convietui fără să călcăm în excremente, sa putem dormi noaptea fără lătrat permanent de câini, fără să avem crize de alergie în restaurante, chiar fără mașinile zgâriate si mirosind a urină de pisici. Aceasta este civilizatie.
  • 13.07.2024 13:16 Magda Stan Am rămas fără cuvinte !!!Pisicile zgârie mașinile ...zău .nu am văzut așa ceva!!!Va legați de bilete suflete nevinovate,care de multe ori ajung pe străzi abandonate de cei care nu sterilizează pisicile .Iar daca stai la curte,pisica chiar daca are stăpân s i sta in casa dorește să iasa pe afara ,nu poți să o ți pe lanț la coteț !!!Țările civilizate știu să se comporte cu animalele.Ii felicitam și as dori sa le urmam și noi exemplul !!!
  • 12.07.2024 11:46 Elena Suntem atât de legați și orbiți de cele materiale ale acestei lumi încât am ajuns să ne deranjeze și viețuitoarele pe care tot Dumnezeu le-a lăsat pe acest pământ, ca și pe noi. De ce să nu facem un ,, avertisment,, și împotriva păsărilor cerului că ne strică frumusețe de mașini? Și da, suntem ,,plimbați și prin țări străine,, și am văzut și acolo chiar foarte multe animale (pisici și câini) cu care oamenii se poartă incredibil de frumos (vezi doar tavernele grecești sau unele magazine din Turcia care, pe timp de caniculă, permit animalelor fără stăpân să se adăpostească). Cum să ne iubim între noi, dacă urâm niște biete animale care nu au rațiune?
  • 12.07.2024 10:30 Anonim Pentru Cazacu și Ane: n-am văzut în viața mea mașină zgâriată de pisici, de copii - da (ar trebui să fie strânși că nesupravegheați fac numai prostii nu-i așa doamna Ane?), de oameni mari și fără minte - da, dar de pisici sau câini - nu. Din cauza unora ca voi se iau măsuri împotriva unor animale care nu greșesc cu nimic ân afară că vă deranjează pe voi, oameni de la țară care se cred prinți când ajung la oraș la a 4a generație. Am și eu la bloc una, știu ce vorbesc.
  • 12.07.2024 09:25 Mihai boeru Bună ziua, Subscriu, ar trebui sancționați toți cei care hrănesc toate animalele fără stăpân, inclusiv porumbeii. Dacă sunt cu adevărat iubitori de animale sa o facă în mod privat.
  • 12.07.2024 08:33 Misu De cretini e plina lumea; partea proasta e ca multi sunt langa noi si sunt greu de identificat.
  • 12.07.2024 08:13 Ane Traducere din limba română și pentru cei care nu pot înțelege sensul unui text. Vă sugerez să recitiți acel mesaj ori de câte ori simțiți că este necesar să-i pătrundeți sensul! Am citit și eu acel mesaj, care transmite o informație, în mod foarte clar, lapidar și apoi comentariile unor persoane, care au citit doar cuvântul ,,PISICI". Solidarizez cu acest mesaj, deoarece sunt deținătoare de mașină, cât și de pisică. Voi, cârcotașilor oripilați, ar trebui să fiți recunoscători că acea persoană v-a informat într-un mod atât de civilizat și nu a luat pur și simplu măsuri. Nu cred că are nimeni nimic împotriva pisicilor, ci a acelor ,,iubitori"' de animale, ignoranți și egoiști, cărora le face plăcere să existe aceste ființe în proximitatea casei lor, fără a-și asuma vreo responsabilitate. Dacă le iubiți, bravo, dar asumați-vă responsabilitatea, țineti-le în casă, sterilizați-le și supravegheați-le! Cu siguranță sunteți oameni care nu dețin o mașină și care nu au ieșit vreodată din țară. Știți câte mii de euro pierde cineva când vinde o mașină cu zgârieturi de pisicuțe? Știți că țările civilizate nu permit așa ceva? Știți că sunt copii, oameni alergici la pisici? Sunteți pregătiți să plătiți daunele provocate de aceste animale? Sau atunci nu vă mai interesează subiectul, nu le mai iubiți? Bravo, domnule sau doamnă, care v-ați sesizat în această problemă gravă! Susțin si mă alătur să luăm masuri cu primăria, cu DSP si DSV, să se adune animalele nesupravegheate, cât și să se găsească soluții și pentru ele. Și dragi oameni care locuiți la bloc, țin să vă anunț că spațiul din jurul blocurilor, cartierul nu este curtea voastră privată, este un spațiu public pe care-l folosim toți cu aceleași drepturi și obligații. Altfel, mutați-vă la curte!
  • 11.07.2024 13:02 diss Pe poarta de întrare a celui mare Spital de Boli Mintale din Paris scrie cam așa: Adevărații nebuni nu sunt în spatele acestei porți!
  • 11.07.2024 11:26 Cazacu Mihai Se pare că țăran e cel care comentează sub numele de "anonim". Știe oare cât costă o daună la o mașină la care numai vopseaua costă 1000 - 3000 de euro?
  • 11.07.2024 10:19 Anonim Păi se pare că știți cine este autorul, atunci faceți sesizare la poliția animalelor pentru amenințare. TREBUIE să primească o amendă MARE ca să înțeleagă că NU e de capul lui ... toți țăranii cu mașini se cred mari orășeni ...
191 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție, s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
140 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
486 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
758 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV