Lemet a angajat peste 100 de persoane la noua fabrică de mobilă de la Brebu

Actualitate (Categoria articolului)

Iată că mai apar și vești bune în domeniul forței de muncă. Zilele acestea, la Brebu, peste 100 de persoane au fost recrutate pentru a lucra efectiv în procesul de producție de la noua fabrică deschisă de producătorul de mobilă Lemet. Astfel, numărul angajaților de la fabricile Lemet și din rețeaua de magazine ajunge la 1.450 persoane.

Pe platforma Lemet de la Brebu există două facilități de producție disponibile, cărora li se adaugă acum o nouă fabrică, o investiție de aproximativ 5 milioane de euro, realizată în mare parte cu fonduri europene. Aici se va dezvolta producția de mobilier din lemn masiv (cu precădere, mese și scaune). Proiectul a demarat în 2014 și a fost terminat spre finalul anului trecut. 
Compania Lemet a fost înființată la Câmpina în 1991. În prezent, rețeaua de magazine Lem's are cea mai mare acoperire națională (68 magazine în franciză și 8 administrate direct de firmă). După cum a anunțat conducerea Lemet, din 2017 compania va intra pe piețele internaționale, fiind suficient de puternică încât să susțină activitatea de export într-un volum considerabil.

9326 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • stoican marin 04.02.2016 17:30 Am depus anul trecut CV, am fost la interviu, am revenit de cateva ori sa vad cum este situatia, si desigur au fost angajatii altii, pe cel fel de criterii nu stiu, (pentru ca cel ce mi-a luat interviul era total amator in ceea ce face), iar cei care au lucrat in alte sectoare de exemplu (tipografie) nu pot fi compatibili cu arta mobilei... Asadar nu va mai bateti cu pumnii in piept ca sunt sute de angajari... Multe sunt sigur sunt facute pe genunchi...
  • Anonymus 05.02.2016 11:11 Stoican marian mai bine ca nu te-a chemat.. la ce salarii se dau plecai dupa 3 luni.Un nou angajat primeste la inceput 1100-1200 (pe contract) dupa 3 luni mai mareste cu 100-200 lei.Cei care au vechime de 10 ani au 2000 pe contract(1400 +bonuri in mana)deci mai bine stai acasa :))
  • Ion Dandoaselea 05.02.2016 13:54 Felicitari LEMET. Intr-un ocean de disperare voi aduceti o raza de speranta pentru niste oameni. Iar eu personal cred ca v-ati castigat dreptul sa va bateti cu pumnii in piept. Cat despre domnul Marin Stoican sau altii precum domnia sa poate ca ar fi timpul sa inteleaga faptul ca trebuie sa se apuce de munca, sa se califice, sa fie serios. Afacerea LEMET este o afacere de familie, suta la suta privata si nu cred ca cineva are dreptul sa o critice atata timp cat nu incalca vreo lege a tarii. Ce / cum face este numai treaba familiei Rizea. Iar daca angajeaza pe genunchi ....sunt genunchii lor. Si ca un sfat final : vreti competenta, professionalism si impartialitate ? Mergeti la primarie! Asta ca sa incepem weekendul cu o gluma
  • i.m 06.02.2016 13:26 Lemet are salarii decente.Cel mai bine o duc agentii de vanzari.Problema este ca fug investitorii din Campina.Doamne ajuta de parc industrial la 21 decembrie.Ar mai trebui unu in spate la Autogara sau in locul batalelor.Nesimtirea este ca singurii care mai angajeaza dau salarii de...Caracal.Oras cu intelectuali sa fii platit si cu doar 600 ron.Daca ceri 1000 spun ca ai tupeu.Nu dau nume de firme,,importante",sa se simta stimabilii.Pentru conformitate urmariti listele de la Fortele de munca si veti da seama cine tot cauta si nu gaseste sau ii schimba ca pe ciorapi.,,de bine ce o duc" ps: daca esti capabil fugi la Bucuresti si traiesti decent cu 2000 ron si peste
  • Leontina Haiduc 21.06.2017 22:52 In aprilie 2017 ,am comandat la magazinul din orasul meu o mobila de bucatarie Domino,platind avans,spunandu-mi-se ca in cinci saptamani voi avea mobila in fata blocului.Am asteptat degeaba ,fiind amanata inca doua saptamani,cand dupa insistente mi s-a spus ca a sosit mobila sa ma duc s-o achit,dar surpriza moobila a sosit pe jumatate,am achitat integral ,am factura,mi s-a spus ca in cateva zile o sa vina .Nu mai va dau detalii,daca pana la sfarsitul acestei saptamani nu am restul de mobila,ma duc la protectia consumatorului.
  • Cristea ionela carmen 20.12.2018 22:41 Doresc un loc de muncă stabil la firmă dumneavoastră. Sunt o persoana muncitoare si serioasa. Am avut un cv depus la dv ma- ti contactat dar în timpul acela nu am putut veni am avut un deces în familie si după nu am îndrăznit să mai vin. Multumesc
  • Adrian vica 17.08.2019 23:39 Angajati

Actualitate

1222 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1502 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

594 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2080 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.