Lemet a angajat peste 100 de persoane la noua fabrică de mobilă de la Brebu

Actualitate (Categoria articolului)

Iată că mai apar și vești bune în domeniul forței de muncă. Zilele acestea, la Brebu, peste 100 de persoane au fost recrutate pentru a lucra efectiv în procesul de producție de la noua fabrică deschisă de producătorul de mobilă Lemet. Astfel, numărul angajaților de la fabricile Lemet și din rețeaua de magazine ajunge la 1.450 persoane.

Pe platforma Lemet de la Brebu există două facilități de producție disponibile, cărora li se adaugă acum o nouă fabrică, o investiție de aproximativ 5 milioane de euro, realizată în mare parte cu fonduri europene. Aici se va dezvolta producția de mobilier din lemn masiv (cu precădere, mese și scaune). Proiectul a demarat în 2014 și a fost terminat spre finalul anului trecut. 
Compania Lemet a fost înființată la Câmpina în 1991. În prezent, rețeaua de magazine Lem's are cea mai mare acoperire națională (68 magazine în franciză și 8 administrate direct de firmă). După cum a anunțat conducerea Lemet, din 2017 compania va intra pe piețele internaționale, fiind suficient de puternică încât să susțină activitatea de export într-un volum considerabil.

9779 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • stoican marin 04.02.2016 17:30 Am depus anul trecut CV, am fost la interviu, am revenit de cateva ori sa vad cum este situatia, si desigur au fost angajatii altii, pe cel fel de criterii nu stiu, (pentru ca cel ce mi-a luat interviul era total amator in ceea ce face), iar cei care au lucrat in alte sectoare de exemplu (tipografie) nu pot fi compatibili cu arta mobilei... Asadar nu va mai bateti cu pumnii in piept ca sunt sute de angajari... Multe sunt sigur sunt facute pe genunchi...
  • Anonymus 05.02.2016 11:11 Stoican marian mai bine ca nu te-a chemat.. la ce salarii se dau plecai dupa 3 luni.Un nou angajat primeste la inceput 1100-1200 (pe contract) dupa 3 luni mai mareste cu 100-200 lei.Cei care au vechime de 10 ani au 2000 pe contract(1400 +bonuri in mana)deci mai bine stai acasa :))
  • Ion Dandoaselea 05.02.2016 13:54 Felicitari LEMET. Intr-un ocean de disperare voi aduceti o raza de speranta pentru niste oameni. Iar eu personal cred ca v-ati castigat dreptul sa va bateti cu pumnii in piept. Cat despre domnul Marin Stoican sau altii precum domnia sa poate ca ar fi timpul sa inteleaga faptul ca trebuie sa se apuce de munca, sa se califice, sa fie serios. Afacerea LEMET este o afacere de familie, suta la suta privata si nu cred ca cineva are dreptul sa o critice atata timp cat nu incalca vreo lege a tarii. Ce / cum face este numai treaba familiei Rizea. Iar daca angajeaza pe genunchi ....sunt genunchii lor. Si ca un sfat final : vreti competenta, professionalism si impartialitate ? Mergeti la primarie! Asta ca sa incepem weekendul cu o gluma
  • i.m 06.02.2016 13:26 Lemet are salarii decente.Cel mai bine o duc agentii de vanzari.Problema este ca fug investitorii din Campina.Doamne ajuta de parc industrial la 21 decembrie.Ar mai trebui unu in spate la Autogara sau in locul batalelor.Nesimtirea este ca singurii care mai angajeaza dau salarii de...Caracal.Oras cu intelectuali sa fii platit si cu doar 600 ron.Daca ceri 1000 spun ca ai tupeu.Nu dau nume de firme,,importante",sa se simta stimabilii.Pentru conformitate urmariti listele de la Fortele de munca si veti da seama cine tot cauta si nu gaseste sau ii schimba ca pe ciorapi.,,de bine ce o duc" ps: daca esti capabil fugi la Bucuresti si traiesti decent cu 2000 ron si peste
  • Leontina Haiduc 21.06.2017 22:52 In aprilie 2017 ,am comandat la magazinul din orasul meu o mobila de bucatarie Domino,platind avans,spunandu-mi-se ca in cinci saptamani voi avea mobila in fata blocului.Am asteptat degeaba ,fiind amanata inca doua saptamani,cand dupa insistente mi s-a spus ca a sosit mobila sa ma duc s-o achit,dar surpriza moobila a sosit pe jumatate,am achitat integral ,am factura,mi s-a spus ca in cateva zile o sa vina .Nu mai va dau detalii,daca pana la sfarsitul acestei saptamani nu am restul de mobila,ma duc la protectia consumatorului.
  • Cristea ionela carmen 20.12.2018 22:41 Doresc un loc de muncă stabil la firmă dumneavoastră. Sunt o persoana muncitoare si serioasa. Am avut un cv depus la dv ma- ti contactat dar în timpul acela nu am putut veni am avut un deces în familie si după nu am îndrăznit să mai vin. Multumesc
  • Adrian vica 17.08.2019 23:39 Angajati
  • *Lautaru adriana 21.10.2019 20:04 Buna seara am 43 de ani sunt di campina prahova si mi-as dori foarte mult sa fi-u angajatâ. Numarul meu de telefon : 0721793838

Actualitate

106 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.

5209 vizualizari
15 feb. 2020 20:45

Anunț de utilitate publică. Farmacia Medimfarm de lângă Spitalul Municipal Câmpina va funcționa non-stop până luni dimineață

Din această seară (sâmbătă, 15 februarie 2020), până luni dimineață, Farmacia Medimfarm din centrul municipiului Câmpina, din pasajul de la Ceas, nu va funcționa în regim non-stop, așa cum se întâmplă de obicei. Va avea program non-stop, adică va funcționa în regim de gardă, Farmacia Medimfarm de pe Bulevardul Carol I, de lângă Spitalul Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

62 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1309 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.