CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Taximetriştii din Telega şi-au făcut staţie ilegală în Câmpina, în apropierea pieței

- Actualitate -

Taximetriştii din Telega şi-au făcut staţie ilegală în Câmpina, în apropierea pieței

Taximetria a reprezentat aproape întotdeauna un subiect fierbinte la Câmpina şi chiar dacă există legi şi alte acte normative care reglementează această activitate, lucrurile sunt departe de a fi clare şi mai ales legale. Iar cele mai mari probleme par a fi acum cu taximetriştii din Telega.

Iniţial, licenţiaţi sau nu, taximetriştii din Telega stăteau chiar în staţia de la "Răcitor". După mai multe controale ale Poliției Municipale, soldate cu amenzi, taximetriștii s-au mutat pe Strada Republicii, în apropiere Bisericii "Sfânta Treime", de unde îşi racolau clienţii care veneau de la piaţă şi mergeau spre staţia de la "Răcitor". Acum şi-au găsit un loc mai ferit, pe Strada Narciselor, în apropierea Pizzeriei "Giulia". Problema este că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, taximetriștii au licență de taxi emisă de Primăria Telega și nu au dreptul să staţioneze pe teritoriul administrativ al altei localităţi, în speţă, Câmpina. Ei ignoră în mod vădit această prevedere legală şi staţionează în şir pe Strada Narciselor, prejudiciind taximetriştii din Câmpina, dar şi operatorul de transport pe ruta Câmpina - Telega și, bineînțele, blocând trotuarele.
Am fost mai multe zile la rând pe Strada Narciselor. Au fost momente când erau în aşteptare şi câte trei-patru taxiuri, oamenii nu se feresc de loc, ba chiar sunt aproape ostentativi. Lumea s-a învăţat cu această "staţie", oamenii vin din piaţă şi aşteaptă liniștiți să se umple taxiul. Călătorilor le convine pentru că ei plătesc acelaşi preţ ca la maxi-taxi sau autobuz, iar confortul este unul superior. În plus, îşi pun bagajele în portbagaj şi, cu puțin noroc, sunt lăsați la poartă. De partea cealaltă, taximetriştilor din Telega le convine să meargă cu preţul de la autobuz per persoană, pentru că în total ies mai câştigaţi. Ceea ce se întâmplă este în mod evident ilegal şi o autoritate ar trebui să se sesizeze că în Câmpina se întâmplă aşa ceva. Ce-ar fi ca toți taximetriștii de prin comunele vecine să-și "înființeze" câte o stație în Câmpina, mai ales prin zona pieței, unde oricum e haos din punct de vedere al locurilor de parcare?!


25 Sep 2018 20:46 8573 vizualizari



Comentarii






  • 29.09.2018 07:48 Admin Aveți impresia că numai despre asta scriem, despre taxiurile din Telega? Sau poate doar asta ați citit pentru că sunteți direct interesat. Intrați pe site și citiți mai multe înainte de a vă da cu părerea. Despre legalitatea a ceea ce faceți dvs., se vor pronunța alții.
  • 28.09.2018 21:11 Bebe Tara asta e plina de corupți și hoți care fura pe fata și nu ii vede nimeni. De ce tocmai pe ei ia-ați văzut domnule ziarist cu capul mare??? Nu credeti ca erau mult mai multe lucruri importante de scris despre problemele municipalități decât taxiurile din telega? Taxiuri care încearcă sa desfășoare o activitate sa câștige un ban cinstit... Nu fura nu da în cap la nimeni și nu obliga pe nimeni sa calatoreasca cu ei.... Suntem plătitori de taxe și impozite la statul roman!!! Rușine sa va fie!!!
  • 27.09.2018 22:09 Gabriela Am fost mulțumit de acești taximetriști... DACĂ NU ERAU ÎN ACEST SENS NU SE PUTEA AJUNGE LA BĂILE Telega.
1029 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2559 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2674 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1510 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV