Week-end-ul viitor se reia campionatul județean de fotbal. Primul în formulă completă, după pandemie

Sport (Categoria articolului)

La finalul săptămânii viitoare, 7-8 august 2021, este programată prima etapă a unei noi ediții a campionatului județean de fotbal, Liga A Prahova. Este prima ediție în formulă completă, după pandemia de coronavirus. 

Iată programul primei etape:
Izovoarele: Tinerețea Izvoarele - CS Cornu
Tufeni: CSO Băicoi - Tricolorul Breaza
Băicoi: Athletic United - Teleajen Văleni
Brazi: CS Brazi - Unirea Urlați
Berceni: CSC Berceni - Petrolul 95 Ploiești
Strejnic: AS Strejnic - AFC Brebu
Bănești: FC Bănești - Petrolistul Boldești
Vărbilău: Voința Vărbilău - CS Păulești
Mănești: CS Mănești - CSC Măneciu
Vă reamintim că ediția 2019-2020 a fost întreruptă din cauza izbucnirii pandemiei de coronavirus, iar ediția 2020-2021 s-a desfășurat într-un format aparte, cu doar câteva echipe.
La noua ediție de campionat, care va începe week-end-ul viitor, din punct de vedere al măsurilor de protecție sanitară, jucătorii, antrenorii și oficialii vor putea participa doar făcând dovada vaccinării sau a unui test negativ.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3462 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

59 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

170 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Alte stiri recente

1065 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

678 vizualizari
26 iun. 2022 15:17

Trei șoferi s-au ales cu dosare penale, în ultimele zile, pe străzile din Câmpina

În ultimele zile, acțiunile polițiștilor câmpineni au dus la deschiderea a trei dosare penale pentru conducători auto, care au fost prinși în diferite situații care au dus la acest deznodământ - de la conducerea unui vehicul neînmatriculat, la conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau fără a deține permis de conducere..