Incendiu la Valea Doftanei, la două case și două anexe. Trei persoane au suferit atac de panică

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Cauza declanșării incendiului a fost un scurt-circuit la un cablu electric defect. Echipajele de pompieri s-au retras de la locul incendiului în jurul orei 18.45, după ce s-au asigurat că nu mai există niciun pericol.

Joi, 6 iulie, puțin după orele prânzului, la Valea Doftanei, în satul Trăisteni, a izbucnit un incendiu destul de violent la o casă particulară, la parterul căreia se află un spațiu comercial.

Pentru stingerea incendiului au intervenit două autospeciale de la Câmpina și una din Valea Doftanei, în total 15 pompieri militari, alături de Serviciul de Voluntariat din Valea Doftanei. Clădirea afectată de incendiu are un magazin la parter și o locuință la etaj. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 200 metri pătrați, arzând generalizat, focul cuprinzând inclusiv o anexă gospodărească, după cum informează Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova. Ulterior, incendiul s-a propagat foarte repede și la locuința învecinată, lipită de clădirea în care a izbucnit incendiul, precum și la o anexă gospodărească a celei de-a doua locuințe, suprafața totală afectată de foc ajungând la aproximativ 400 mp. Trebuie menționat faptul că pompierii au ajuns cu dificultate la locul incendiului, din cauza drumului greu accesibil autospecialelor de intervenție ale ISU Prahova. Încă nu se cunoaște cauza declanşării acestui incendiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar trei persoane au suferit atac de panică, însă au refuzat transportul la spital. 

(Foto - ISU Prahova)

15119 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1604 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.