CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Incendiu la Valea Doftanei, la două case și două anexe. Trei persoane au suferit atac de panică

- Actualitate -

Incendiu la Valea Doftanei, la două case și două anexe. Trei persoane au suferit atac de panică

UPDATE - Cauza declanșării incendiului a fost un scurt-circuit la un cablu electric defect. Echipajele de pompieri s-au retras de la locul incendiului în jurul orei 18.45, după ce s-au asigurat că nu mai există niciun pericol.

Joi, 6 iulie, puțin după orele prânzului, la Valea Doftanei, în satul Trăisteni, a izbucnit un incendiu destul de violent la o casă particulară, la parterul căreia se află un spațiu comercial.

Pentru stingerea incendiului au intervenit două autospeciale de la Câmpina și una din Valea Doftanei, în total 15 pompieri militari, alături de Serviciul de Voluntariat din Valea Doftanei. Clădirea afectată de incendiu are un magazin la parter și o locuință la etaj. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 200 metri pătrați, arzând generalizat, focul cuprinzând inclusiv o anexă gospodărească, după cum informează Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova. Ulterior, incendiul s-a propagat foarte repede și la locuința învecinată, lipită de clădirea în care a izbucnit incendiul, precum și la o anexă gospodărească a celei de-a doua locuințe, suprafața totală afectată de foc ajungând la aproximativ 400 mp. Trebuie menționat faptul că pompierii au ajuns cu dificultate la locul incendiului, din cauza drumului greu accesibil autospecialelor de intervenție ale ISU Prahova. Încă nu se cunoaște cauza declanşării acestui incendiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar trei persoane au suferit atac de panică, însă au refuzat transportul la spital. 

(Foto - ISU Prahova)


06 Jul 2017 14:14 15470 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
923 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
901 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
520 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
904 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV