CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Incendiu la Valea Doftanei, la două case și două anexe. Trei persoane au suferit atac de panică

- Actualitate -

Incendiu la Valea Doftanei, la două case și două anexe. Trei persoane au suferit atac de panică

UPDATE - Cauza declanșării incendiului a fost un scurt-circuit la un cablu electric defect. Echipajele de pompieri s-au retras de la locul incendiului în jurul orei 18.45, după ce s-au asigurat că nu mai există niciun pericol.

Joi, 6 iulie, puțin după orele prânzului, la Valea Doftanei, în satul Trăisteni, a izbucnit un incendiu destul de violent la o casă particulară, la parterul căreia se află un spațiu comercial.

Pentru stingerea incendiului au intervenit două autospeciale de la Câmpina și una din Valea Doftanei, în total 15 pompieri militari, alături de Serviciul de Voluntariat din Valea Doftanei. Clădirea afectată de incendiu are un magazin la parter și o locuință la etaj. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 200 metri pătrați, arzând generalizat, focul cuprinzând inclusiv o anexă gospodărească, după cum informează Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova. Ulterior, incendiul s-a propagat foarte repede și la locuința învecinată, lipită de clădirea în care a izbucnit incendiul, precum și la o anexă gospodărească a celei de-a doua locuințe, suprafața totală afectată de foc ajungând la aproximativ 400 mp. Trebuie menționat faptul că pompierii au ajuns cu dificultate la locul incendiului, din cauza drumului greu accesibil autospecialelor de intervenție ale ISU Prahova. Încă nu se cunoaște cauza declanşării acestui incendiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar trei persoane au suferit atac de panică, însă au refuzat transportul la spital. 

(Foto - ISU Prahova)


06 Jul 2017 14:14 15486 vizualizari


Comentarii


234 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
293 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1265 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1769 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV