CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

În cazul tragicului accident de la Câmpina, din aprilie anul trecut, ar putea fi schimbată încadrarea juridică. Autoarea accidentului riscă până la 20 ani închisoare!

- Actualitate -

În cazul tragicului accident de la Câmpina, din aprilie anul trecut, ar putea fi schimbată încadrarea juridică. Autoarea accidentului riscă până la 20 ani închisoare!

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era șocată de un accident rutier, în care o tânără care făcea ”liniuțe” l-a lovit mortal, pe trecerea de pietoni de la Salcie, pe Paul Alexandru Dragomir, un băiat de numai 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina.

Adela Pena, autoarea accidentului, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă, iar după mai multe termene, joi, 13 aprilie 2023, la un an și o săptămână de la producerea tragicului accident, a venit un prim verdict: instanța a decis repunerea pe rol a cauzei pentru reluarea cercetării judecătorești și punereaa în discuția părților a schimbării încadrării juridice dată faptei.
Tânăra conducătoare auto, autoarea accidentului, a fost inițial pusă sub acuzare pentru ucidere din culpă, faptă pentru care, conform Codului Penal, risca o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani. Acum, instanța a decis discutarea schimbării încadrării juridice în omor, faptă pentru care Adela Pena ar putea risca, dacă va fi găsită vinovată, o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 5 și 20 ani închisoare.
Următorul termen stabilit de instanță este 20 iunie 2023, termen până la care părțile se pot pregăti pentru schimbarea încadrării din ucidere din culpă în omor.


13 Apr 2023 20:37 4619 vizualizari


Comentarii


  • 14.04.2023 14:53 Razvan #CampinadoarcuPENAli.Cum nu rezolva banii lu mămica,Voila concediu și se rezolva.Astia de bani gata nu pățesc nimic.Pentru ei legea e de forma,credeți în oamenii legii ,judecători,avocați.Incoruptibil de corupți.A fura este sport national în special la bugetari.
122 vizualizari 29 May 2024 23:25 Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 mai, Cosmin Raț a vorbit despre proiectul de înființare a unei stații de microbuz în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland. 

citeste mai mult
554 vizualizari 29 May 2024 21:47 Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați, ședința a fost una total atipică.

citeste mai mult
804 vizualizari 29 May 2024 13:02 Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Se întâmpla la Nistorești, pe DN1.

citeste mai mult
1464 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV