CONTACT

Mădălina Lupea, eliberată din funcția de prefect al județului Prahova

- Actualitate -

Mădălina Lupea, eliberată din funcția de prefect al județului Prahova

28 de prefecți au fost demiși în ședința de marți seară a Guvernului Orban, printre aceștia numărându-se și prefectul de Prahova, Ioana Mădălina Lupea. Atribuțiile au fost preluate temporar de subprefectul Emil Drăgănescu, până la numirea unui nou prefect. Numele vehiculate până acum pentru preluarea funcției de prefect: Marian Fătu - fost director al Gărzii Financiare Prahova și Mircea Meiroșu - inspector fiscal în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Prahova. Postul de subprefect, care ar urma să revină PMP, conform negocierilor, ar putea fi ocupat de Mihaela Duță, consilier juridic, fost candidat al PMP la Primăria Cornu, la alegerile locale din 2016.

Mădălina Lupea a fost mai întâi subprefect (2014-2017), apoi prefect al județului, probabil cel mai bun prefect pe care l-a avut Prahova în ultimii 30 de ani, iar asta o spun nu doar reprezentanți ai instituției pe care a condus-o, ci și primari din localitățile județului (indiferent de culoarea lor politică), colaboratori din diverse domenii, inclusiv din media. Astăzi, la eliberarea sa din funcție, Mădălina Lupea a transmis public următorul mesaj:
"A fost o onoare pentru mine să îndeplinesc pe rând funcțiile de subprefect, subprefect cu atribuții de prefect și prefect. A fost o provocare în care am pus interesele cetățeanului și ale instituției pe primul loc, o experiență din care am învățat foarte multe, pentru că Instituția prefectului are competențe complexe. Le mulțumesc colegilor din instituție care mi-au fost mereu alături și cu care am lucrat întotdeauna minunat, membrilor Colegiului Prefectural, ai Comitetului pentru situatii de urgență, seniorilor din Comitetul de dialog civic și membrilor Comitetului de dialog social și conducerii Consiliului Județean Prahova cu care am colaborat foarte bine mereu. Îi mulțumesc domnului subprefect Emil Drăgănescu care mi-a fost alături aproape trei ani. Le mulțumesc domnilor primari din județ, cu care, indiferent de culoarea politică, am colaborat bine pentru rezolvarea problemelor cetățenilor. Totodată mulțumesc presei care a prezentat obiectiv activitatea mea și a instituției, în majoritatea cazurilor. Ușa mea le-a fost deschisă jurnaliștilor în permanență pentru că am considerat necesar să fiu transperentă și am avut încredere în dorința lor de a informa corect populația. Astăzi, părăsesc această instituție și funcția, mândră că am putut reprezenta Guvernul României și interesele cetățenilor întotdeauna în spiritul legii. Îi urez noului prefect mult succes!"


11 Dec 2019 18:44 4169 vizualizari


Comentarii






174 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
8 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2525 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2055 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV