Comunicat de presă al PMP Câmpina cu privire la proiectul de hotărâre care reglementează parcarea pe Strada Republicii

Politică (Categoria articolului)

Organizația Câmpina a Partidului Mișcarea Populară ne-a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia își prezintă punctul de vedere referitor la proiectul privind parcarea publică de pe Strada Republicii și la ceea ce s-a întâmplat la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina. Publicăm integral comunicatul PMP, așa cum ne-a fost el transmis de acest partid.

"Întrucât în presa locală au apărut informații “diluate” cu privire la acest proiect dorim, să clarificăm situația și să prezentam punctul de vedere al PMP.
Este adevărat că s-a propus un amendament prin care s-a dorit ca riveranii să nu plătească parcarea când merg acasă, pentru că așa este normal. Vom susține aceasta idee și pe viitor pentru că are logică și apară interesele campinenilor riverani.
Este adevărat că după votarea amendamentului, proiectul în ansamblul său nu s-a mai votat întrucât Doamna Secretar General, Moldoveanu Tatiana nu a știut să răspundă clar, fără echivoc la întrebarea dacă într-o parcare publică, cu plată se pot acorda gratuități, șovăire care a fost hotărâtoare!
O invităm pe doamna SG să studieze în urgență, (o urgență care înseamnă celeritate într-o instituție publică, nu într-un ritm subiectiv) și să răspundă clar, tuturor consilierilor.
În altă ordine de idei o întrebăm public pe doamna SG, dacă pe pasarela care leagă Câmpina de DN 1 s-a “instaurat o taxa modică care să justifice în fața unui control de la Curtea de Conturi amortizarea investiției”? sau unde anume mai avem în Câmpina această situație?
Pentru că suntem convinși de faptul că în Câmpina libertatea presei există în sensul transmiterii de informații de interes public, reale, nepărtinitoare, fără intervenții externe, am considerat oportun să ne exercităm dreptul la opinie pe acest subiect".

2899 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stroe Mariana 03.04.2021 19:13 Ce treaba are pasajul cu parcarea publica cu plata? Oamenii astia sunt rupti de realitate. E taxă pe pasaj, sunt riverani la pasaj, cum poate compara PMP parcarea cu pasajul ??? Eu altceva as vrea sa i reamintesc domnului fost viceprimar de la PMP. Mai tine minte cand s au aprobat bariere la parcarile de la blocuri? Eu locuiesc pe Toma Ionescu si fostul consiliu a aprobat sa ne puna si noua bariere ca pe Soarelui dar noi trebuia sa platim o taxa anuala de parcare de 200 lei pe an pentru amortizarea investitiei. Am fost de acord cu totii sa platim desi nu era corect, pentru ca locatarii de pe Soarelui aveau bariera si nu plateau taxa dar am zis ca nu e o suma mare si se rezolva problema. Bariera nu avem nici in ziua de azi dar asta e alta poveste. Eu am vrut sa i reamintesc dlui de la PMP ca era si atunci in administratie si poate a uitat. Mai bine tacea!

Politică

2540 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2551 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

1150 vizualizari
26 nov. 2021 20:46

26.000 lei, valoarea amenzilor aplicate în ultima săptămână de Poliția Locală Câmpina pentru parcarea fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități

Poliția Locală Câmpina a intensificat în ultimele zile verificările în ceea ce privește respectarea prevederilor Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, sancționând parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.

3235 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.