Comunicat de presă al PMP Câmpina cu privire la proiectul de hotărâre care reglementează parcarea pe Strada Republicii

Politică (Categoria articolului)

Organizația Câmpina a Partidului Mișcarea Populară ne-a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia își prezintă punctul de vedere referitor la proiectul privind parcarea publică de pe Strada Republicii și la ceea ce s-a întâmplat la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina. Publicăm integral comunicatul PMP, așa cum ne-a fost el transmis de acest partid.

"Întrucât în presa locală au apărut informații “diluate” cu privire la acest proiect dorim, să clarificăm situația și să prezentam punctul de vedere al PMP.
Este adevărat că s-a propus un amendament prin care s-a dorit ca riveranii să nu plătească parcarea când merg acasă, pentru că așa este normal. Vom susține aceasta idee și pe viitor pentru că are logică și apară interesele campinenilor riverani.
Este adevărat că după votarea amendamentului, proiectul în ansamblul său nu s-a mai votat întrucât Doamna Secretar General, Moldoveanu Tatiana nu a știut să răspundă clar, fără echivoc la întrebarea dacă într-o parcare publică, cu plată se pot acorda gratuități, șovăire care a fost hotărâtoare!
O invităm pe doamna SG să studieze în urgență, (o urgență care înseamnă celeritate într-o instituție publică, nu într-un ritm subiectiv) și să răspundă clar, tuturor consilierilor.
În altă ordine de idei o întrebăm public pe doamna SG, dacă pe pasarela care leagă Câmpina de DN 1 s-a “instaurat o taxa modică care să justifice în fața unui control de la Curtea de Conturi amortizarea investiției”? sau unde anume mai avem în Câmpina această situație?
Pentru că suntem convinși de faptul că în Câmpina libertatea presei există în sensul transmiterii de informații de interes public, reale, nepărtinitoare, fără intervenții externe, am considerat oportun să ne exercităm dreptul la opinie pe acest subiect".

2153 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stroe Mariana 03.04.2021 19:13 Ce treaba are pasajul cu parcarea publica cu plata? Oamenii astia sunt rupti de realitate. E taxă pe pasaj, sunt riverani la pasaj, cum poate compara PMP parcarea cu pasajul ??? Eu altceva as vrea sa i reamintesc domnului fost viceprimar de la PMP. Mai tine minte cand s au aprobat bariere la parcarile de la blocuri? Eu locuiesc pe Toma Ionescu si fostul consiliu a aprobat sa ne puna si noua bariere ca pe Soarelui dar noi trebuia sa platim o taxa anuala de parcare de 200 lei pe an pentru amortizarea investitiei. Am fost de acord cu totii sa platim desi nu era corect, pentru ca locatarii de pe Soarelui aveau bariera si nu plateau taxa dar am zis ca nu e o suma mare si se rezolva problema. Bariera nu avem nici in ziua de azi dar asta e alta poveste. Eu am vrut sa i reamintesc dlui de la PMP ca era si atunci in administratie si poate a uitat. Mai bine tacea!

Politică

5286 vizualizari
27 mar. 2021 10:35

Foștii candidați la Primăria Câmpina. DANIEL IONIȚĂ: ”Sunt bucuros că în Strategia de Dezvoltare Locală se regăsesc și proiectele mele”

Pe 27 martie 2021 se împlinesc șase luni de la alegerile locale din septembrie 2021, alegeri în urma cărora Alin Moldoveanu (independent) a devenit primarul Câmpinei, iar în Consiliul Local au intrat consilieri de la opt partide și un independent. La jumătate de an de la acel moment, am dorit să purtăm un dialog cu foștii candidați la funcția de primar, să vorbim "la rece" despre alegeri, despre actuala administrație locală, despre Câmpina. Din păcate, din diverse motive, ocupanții locurilor al doilea și al treilea la alegerile pentru funcția de primar - Nicolae Moisescu (PSD-ProRomânia-PPU) și Cătălin Florescu (USR-PLUS și PNL) - au refuzat destul de elegant un dialog cu noi pe temele menționate. După ce am discutat cu Adrian Pițigoi și Liviu Briciu, acum vă prezentăm punctele de vedere ale ocupantul locului al șaselea - Daniel Ioniță (Prahova în Acțiune), care a obținut 2,46% din voturile exprimate de câmpineni.

Alte stiri recente

2201 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3525 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.