Comunicat de presă al PMP Câmpina cu privire la proiectul de hotărâre care reglementează parcarea pe Strada Republicii

Politică (Categoria articolului)

Organizația Câmpina a Partidului Mișcarea Populară ne-a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia își prezintă punctul de vedere referitor la proiectul privind parcarea publică de pe Strada Republicii și la ceea ce s-a întâmplat la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina. Publicăm integral comunicatul PMP, așa cum ne-a fost el transmis de acest partid.

"Întrucât în presa locală au apărut informații “diluate” cu privire la acest proiect dorim, să clarificăm situația și să prezentam punctul de vedere al PMP.
Este adevărat că s-a propus un amendament prin care s-a dorit ca riveranii să nu plătească parcarea când merg acasă, pentru că așa este normal. Vom susține aceasta idee și pe viitor pentru că are logică și apară interesele campinenilor riverani.
Este adevărat că după votarea amendamentului, proiectul în ansamblul său nu s-a mai votat întrucât Doamna Secretar General, Moldoveanu Tatiana nu a știut să răspundă clar, fără echivoc la întrebarea dacă într-o parcare publică, cu plată se pot acorda gratuități, șovăire care a fost hotărâtoare!
O invităm pe doamna SG să studieze în urgență, (o urgență care înseamnă celeritate într-o instituție publică, nu într-un ritm subiectiv) și să răspundă clar, tuturor consilierilor.
În altă ordine de idei o întrebăm public pe doamna SG, dacă pe pasarela care leagă Câmpina de DN 1 s-a “instaurat o taxa modică care să justifice în fața unui control de la Curtea de Conturi amortizarea investiției”? sau unde anume mai avem în Câmpina această situație?
Pentru că suntem convinși de faptul că în Câmpina libertatea presei există în sensul transmiterii de informații de interes public, reale, nepărtinitoare, fără intervenții externe, am considerat oportun să ne exercităm dreptul la opinie pe acest subiect".

2560 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stroe Mariana 03.04.2021 19:13 Ce treaba are pasajul cu parcarea publica cu plata? Oamenii astia sunt rupti de realitate. E taxă pe pasaj, sunt riverani la pasaj, cum poate compara PMP parcarea cu pasajul ??? Eu altceva as vrea sa i reamintesc domnului fost viceprimar de la PMP. Mai tine minte cand s au aprobat bariere la parcarile de la blocuri? Eu locuiesc pe Toma Ionescu si fostul consiliu a aprobat sa ne puna si noua bariere ca pe Soarelui dar noi trebuia sa platim o taxa anuala de parcare de 200 lei pe an pentru amortizarea investitiei. Am fost de acord cu totii sa platim desi nu era corect, pentru ca locatarii de pe Soarelui aveau bariera si nu plateau taxa dar am zis ca nu e o suma mare si se rezolva problema. Bariera nu avem nici in ziua de azi dar asta e alta poveste. Eu am vrut sa i reamintesc dlui de la PMP ca era si atunci in administratie si poate a uitat. Mai bine tacea!

Politică

2742 vizualizari
18 iun. 2021 22:56

Drept la replică referitor la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde"

3 comentarii

Consilierul local Cezar Grama ne-a transmis un drept la replică la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde", publicat de Câmpinatv.ro în data de 16 iunie 2021.

3145 vizualizari
16 iun. 2021 22:11

Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde

Ceea ce se întâmplă la nivelul Consiliului Local Câmpina, în prezent, este o situație fără precedent. Lucrurile păreau extrem de clare. Consilierul local Cezar Grama a fost exclus din Partidul Verde, a solicitat în instanță anularea hotărârii prin care a fost exclus din partid, Tribunalul București i-a cerut să arate motivele de drept pe care își întemeiază cererea și să plătească o taxă de timbru de 200 lei. Cezar Grama a depus la dosar dovada achitării taxei de timbru de 20 de lei și nu 200 lei, așa cum i-a fost pus în vedere prin rezoluție de către judecător. Prin urmare, judecătorul Camerei de Consiliu a dispus anularea cererii de chemare în judecată formulată de Cezar Grama împotriva Partidului Verde, iar acesta nu a mai depus o cerere de reexaminare în termenul de 15 zile pe care îl avea la dispoziție.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1275 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.