Rudolf Leica demisionează din PNL și renunță la mandatul de consilier local invocând "blatul făcut de liberali"

Actualitate (Categoria articolului)

Reacție surprinzătoare a unuia dintre principalii candidați ai Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina. Rudolf Leica, aflat pe poziția a doua pe lista pentru CL, a decis să demisioneze din PNL, astăzi, la numai o zi după scrutinul electoral, renunțând, în același timp, la mandatul de consilier.

Cu amărăciune, trebuie să admit că Organizația Câmpina a Partidului Național Liberal nu a funcționat ca o echipă, mai mult decât atât, direcția unora dintre membrii săi a fost cu totul și cu totul diferită de cea asumată de Alianța PNL-USR-PLUS și o simplă comparație între numărul voturilor acordate candidatului la funcția de primar și cuantumul votului politic exprimat pe celelalte buletine, îmi dă dreptate. Mai mult decât îmi pot arăta cifrele, am simțit acest lucru pe toată perioada campaniei, când doar o mică parte dintre liberali au ales să muncească zi de zi cum au știut ei mai bine și să fie alături de partenerii din alianță. Educația pe care am primit-o și conduita pe care am avut-o întotdeauna lucrând în mediul de afaceri privat, unde înțelegerile, protocoalele și contractele încheiate se respectă cu sfințenie, mă obligă să nu mai fac parte din echipa PNL Câmpina, o echipă care nu mă mai reprezintă și, în consecință, nici din viitorul Consiliu Local, ne-a declarat Rudolf Leica, directorul general al societății Neptun Câmpina. (video)
Precizăm faptul că Alianța PNL-USR-PLUS a obținut 3.546 voturi pentru Consiliul Local la alegerile de duminică, în timp ce candidatul alianței la Primărie, Cătălin Florescu, a obținut 2.751 voturi.

6361 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 28.09.2020 13:29 Asteptam urmatoarele dezartari din consiliul local,ce sa inteleaga campinenii care isi dau votul unor oamenii fara onoare care incep sa fuga de raspundere?Ma felicit ca am dat un vot in alb!Anticipam miscarile care urmeaza si nu merita sa imi irosesc votul.
  • Carla 28.09.2020 14:08 Dezamagitor intr-adevar, PNL a dovedit inca o data ca sunt o mizerie. Este clar pentru toata lumea ca a fost un ''blat''. Pregatit de la bun inceput. Ma intreb cum dorm oamenii astia noaptea. Neavand constiinta, probabil ca bine. Am increderea totusi ca nu va mai dura mult si vom scapa incet, incet de toti ... astia (PSD + PNL). Zic sa nu ne pierdem speranta. Pacat totusi, ca dl leica nu a ramas acolo pe baricade sa lupte.
  • Dochia 28.09.2020 17:38 Pai... abia s-a înscris în PNL , direct în fruntea listei și acum pleacă ? Păcat, mare păcat!
  • Laura Dudau 28.09.2020 18:44 Am votat in cunostinta de cauza, studiind cu atentie fiecare candidat, comparand vieti, realizari, caractere. Credeam ca am evoluat si noi, alegatorii si candidatii. Inainte existau transferurile spre alte partide in noaptea de dupa alegeri, acum aceste dezertari motivate de orgolii ce dau masura exacta a superficialitatii si lipsei de interes. Daca v-ati dorit sa evoluam, sustineti-va proiectele, implicati-va si implicati-ne!

Actualitate

307 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

224 vizualizari
24 apr. 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

Alte stiri recente

1755 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1509 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.