Rudolf Leica demisionează din PNL și renunță la mandatul de consilier local invocând "blatul făcut de liberali"

Actualitate (Categoria articolului)

Reacție surprinzătoare a unuia dintre principalii candidați ai Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina. Rudolf Leica, aflat pe poziția a doua pe lista pentru CL, a decis să demisioneze din PNL, astăzi, la numai o zi după scrutinul electoral, renunțând, în același timp, la mandatul de consilier.

Cu amărăciune, trebuie să admit că Organizația Câmpina a Partidului Național Liberal nu a funcționat ca o echipă, mai mult decât atât, direcția unora dintre membrii săi a fost cu totul și cu totul diferită de cea asumată de Alianța PNL-USR-PLUS și o simplă comparație între numărul voturilor acordate candidatului la funcția de primar și cuantumul votului politic exprimat pe celelalte buletine, îmi dă dreptate. Mai mult decât îmi pot arăta cifrele, am simțit acest lucru pe toată perioada campaniei, când doar o mică parte dintre liberali au ales să muncească zi de zi cum au știut ei mai bine și să fie alături de partenerii din alianță. Educația pe care am primit-o și conduita pe care am avut-o întotdeauna lucrând în mediul de afaceri privat, unde înțelegerile, protocoalele și contractele încheiate se respectă cu sfințenie, mă obligă să nu mai fac parte din echipa PNL Câmpina, o echipă care nu mă mai reprezintă și, în consecință, nici din viitorul Consiliu Local, ne-a declarat Rudolf Leica, directorul general al societății Neptun Câmpina. (video)
Precizăm faptul că Alianța PNL-USR-PLUS a obținut 3.546 voturi pentru Consiliul Local la alegerile de duminică, în timp ce candidatul alianței la Primărie, Cătălin Florescu, a obținut 2.751 voturi.

4770 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 28.09.2020 13:29 Asteptam urmatoarele dezartari din consiliul local,ce sa inteleaga campinenii care isi dau votul unor oamenii fara onoare care incep sa fuga de raspundere?Ma felicit ca am dat un vot in alb!Anticipam miscarile care urmeaza si nu merita sa imi irosesc votul.
  • Carla 28.09.2020 14:08 Dezamagitor intr-adevar, PNL a dovedit inca o data ca sunt o mizerie. Este clar pentru toata lumea ca a fost un ''blat''. Pregatit de la bun inceput. Ma intreb cum dorm oamenii astia noaptea. Neavand constiinta, probabil ca bine. Am increderea totusi ca nu va mai dura mult si vom scapa incet, incet de toti ... astia (PSD + PNL). Zic sa nu ne pierdem speranta. Pacat totusi, ca dl leica nu a ramas acolo pe baricade sa lupte.
  • Dochia 28.09.2020 17:38 Pai... abia s-a înscris în PNL , direct în fruntea listei și acum pleacă ? Păcat, mare păcat!
  • Laura Dudau 28.09.2020 18:44 Am votat in cunostinta de cauza, studiind cu atentie fiecare candidat, comparand vieti, realizari, caractere. Credeam ca am evoluat si noi, alegatorii si candidatii. Inainte existau transferurile spre alte partide in noaptea de dupa alegeri, acum aceste dezertari motivate de orgolii ce dau masura exacta a superficialitatii si lipsei de interes. Daca v-ati dorit sa evoluam, sustineti-va proiectele, implicati-va si implicati-ne!

Actualitate

1417 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1790 vizualizari
20 oct. 2020 07:59

Accident pe DN1, la Breaza. Un autocamion a ajuns pe calea ferată, cabina sa fiind acroșată de un tren

Pe DN1, pe raza localității Breaza, a avut loc luni seară un accident de circulație și doar o minune a făcut ca să nu vorbim despre o tragedie. Au fost implicate trei autovehicule, dintre care două autocamioane, unul dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde cabina sa a fost acroșată de un tren, dar cu toate acestea nimeni nu a fost rănit.

Alte stiri recente

745 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1184 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.