Primăria Poiana Câmpina organizează o consultare publică asupra proiectului "Planul de acțiune privind serviciile sociale"

Anunțuri (Categoria articolului)

Comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativproiect de hotărâre pentru aprobarea Planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al comunei Poiana Câmpina pentru anul 2023.

Perioada de desfășurare a dezbaterii publice: 18 ianuarie 2023 - 7 martie 2023
Proiectul de hotărâre însoțit de referatul de aprobare al primarului comunei Poiana Câmpina, raportul de specialitate al compartimentului de resort, precum și anexa unică – parte integrantă a proiectului de hotărâre, pot fi consultate, începând din 18 ianuarie 2023 la sediul Primăriei Poiana Câmpina și pe site-ul oficial al instituției www.primariapoiana-campina.ro, secțiunea Transparență decizională 2023”.
Cei interesați pot prezenta în scris, până la 6 februarie 2023, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice
:
- prin formularul online disponibil pe pagina web a instituției la secțiunea
Transparență decizională 2023
- prin poștă, la adresa Primăria Poiana Câmpina, sat Poiana Câmpina, strada Dimitrie Gusti nr. 7, județul Prahova
- la Registratura instituției, la adresa Primăria Poiana Câmpina, strada Dimitrie Gusti nr. 7
- prin fax, la numărul 0244.351.367
- pe mail la adresa primpoinacampina@yahoo.com
Proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la sediul instituției.
Autoritatea publică este obligată să decidă organizarea unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, dacă acest lucru este cerut în scris, până la 7 martie 2023, de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate ori instituție publică.

2046 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

1766 vizualizari
13 mar. 2023 18:17

Comunicat de presă privind finalizarea proiectului „Creșterea siguranței pacienților din punct de vedere al securității la incendiu în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”

MUNICIPIUL CÂMPINA, în calitate de solicitant de finanțare pentru Spitalul de Psihiatrie Voila, a implementat proiectul „Creșterea siguranței pacienților din punct de vedere al securității la incendiu în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”, cod SMIS 152546, proiect desfășurat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10 “Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie”, Obiectivul specific 10.1 “Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale”.

2069 vizualizari
06 mar. 2023 17:14

Hidro Prahova a semnat un proiect european pentru eficientizarea activității de transport și reducerea pierderilor de apă în opt localități

Un nou proiect de investiții cu finanțare europeană, semnat de operatorul HIDRO PRAHOVA SA, pentru eficientizarea activității de transport și reducerea pierderilor de apă în 8 localități din Prahova.

Alte stiri recente

220 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

1115 vizualizari
22 mar. 2023 07:09

Demonstrație de karate la AIKO Câmpina pentru participanții la proiectul Erasmus derulat de Școala ”Hasdeu”

Participanții la proiectul Erasmus intitulat ”All different, all equal”, găzduit de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina, au avut parte marți după-amiază de o mare surpriză. După ce s-au întâlnit la sediul Primăriei Câmpina cu primarul Alin Moldoveanu, la doar câteva ore, în sala Clubului AIKO Câmpina, s-au reîntâlnit cu Alin Moldoveanu în... kimono.