Alina Gorghiu și Vasile Blaga, prezenți la lansarea candidaților PNL Prahova pentru alegerile locale

Politică (Categoria articolului)

Lansarea oficială a candidaților PNL la alegerile locale din 5 iunie 2016 a avut loc, vineri seară, la Sala Sporturilor din Ploiești, în prezența copreședinților Alina Gorghiu și Vasile Blaga, dar și a altor lideri de la nivel central. În centrul atenției au fost, bineînțeles, senatorul Iulian Dumitrescu - susținut de PNL pentru președinția Consiliului Județean și senatorul Andrei Volosevici - candidatul la Primăria Ploiești, dar alături de ei s-au aflat și candidații la celelalte primării din județ.

În fața a peste 2.000 de liberali din tot județul, cei doi copreședinți ai PNL au afirmat că, în Prahova, partidul are resursele umane necesare pentru a câștiga alegerile și pentru a îndepărta PSD de la conducerea județului. "Vreau ca la alegerilor locale să obținem un scor prin care să zdrobim PSD!", a spus Alin Gorghiu. "Știu că nu v-a fost ușor să rezistați într-un județ condus de PSD, dar ați dovedit că sunteți puternici. Trebuie să câștigați alegerile locale și să îndepărtați PSD din conducerea acestui județ!", a afirmat și Vasile Blaga. Iar conducerea județeană a partidului, reprezentată de copreședinții Iulian Dumitrescu și George Ionescu, le-a promis liderilor de la centru că, în urma alegerilor locale, PNL va avea 65% din primarii județului și va obține președinția Consiliului Județean. În ceea ce privește candidații la primăriile din județ, 44 dintre aceștia sunt primari liberali în funcție, iar 18 sunt primari de la alte partide, dar care pe 5 iunie 2016 vor candida din partea PNL. Cel puțin așa a anunțat conducerea PNL Prahova.  

Lansarea oficială a candidaților pentru alegerile locale a avut loc, după cum spuneam, într-o sală arhiplină și într-o atmosferă specifică unui astfel de eveniment. O sală în care s-a aflat, printre colegii săi de partid, și deputatul Roberta Anastase, cea care a condus mulți ani organizația județeană a PDL (apoi a fost copreședinte al PNL Prahova, după unificarea celor două partide) și care s-a retras temporar din funcție în primăvara anului trecut, când a intrat în concediu prenatal. Alături de ea, în sală, s-au aflat și ceilalți parlamentari ai partidului. 

Iată candidații PNL la primăriile din Colegiul 2, cel din care face parte și Câmpina:
- Câmpina - Horia Tiseanu
- Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu
- Provița de Jos - Mihai Dumitrescu
- Provița de Sus - Elena Cosmoiu
- Brebu - Adrian Ungureanu
- Bănești - Mihai Ungureanu
- Secăria - Iulian Neagoie
- Șotrile - Gabriel Broșteanu
- Valea Doftanei - Lucian Costea-Vileford

10732 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Simion Ion 21.03.2016 11:19 Adica, dupa acest "circ" nu se va mai minti in campania plina de promisiuni care apoi devin vorbe goale?Mare parte din Primari nu au nici o legatura cu politica ,sunt doar niste RATATI fara o calificare in viata civila,Nu sunt in stare sa atraga fonduri europene fara FRAUDA,lucrarile de infrastructura sunt de mantuiala .Conceptul si viziunea de viitor egal cu ZERO,ei se ocupa cu intretinerea curenta, adica nimic deosebit.Doar atunci cand sunt chemati la DNA se vad minunile din spatele politicii.
  • Iulian 22.03.2016 19:48 PNL in afara de Tiseanu nu mai are pe nimeni?! Nici un tanar, nici o perspectiva?! Doar matusalemicul asta de Tiseanu, cu obiceiuri de fanariot! Ne-am saturat de el!!!
  • dan 24.03.2016 06:29 Un tânăr precum Grama Cezar? Hi hi hi...
  • Iulian 24.03.2016 08:12 Pt Dan - da, si Cezar Grama poate fi o soluție, oricum mult mai buna decât Tiseanu. Si mai sunt si alte variante. Una ar fi Bogdan Cord, de la Cirex. Si mai sunt si altele, totul e ca partidul sa aibă puterea de a scapa de fanarioții ăștia pensionari!

Politică

2063 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2202 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.