Alina Gorghiu și Vasile Blaga, prezenți la lansarea candidaților PNL Prahova pentru alegerile locale

Politică (Categoria articolului)

Lansarea oficială a candidaților PNL la alegerile locale din 5 iunie 2016 a avut loc, vineri seară, la Sala Sporturilor din Ploiești, în prezența copreședinților Alina Gorghiu și Vasile Blaga, dar și a altor lideri de la nivel central. În centrul atenției au fost, bineînțeles, senatorul Iulian Dumitrescu - susținut de PNL pentru președinția Consiliului Județean și senatorul Andrei Volosevici - candidatul la Primăria Ploiești, dar alături de ei s-au aflat și candidații la celelalte primării din județ.

În fața a peste 2.000 de liberali din tot județul, cei doi copreședinți ai PNL au afirmat că, în Prahova, partidul are resursele umane necesare pentru a câștiga alegerile și pentru a îndepărta PSD de la conducerea județului. "Vreau ca la alegerilor locale să obținem un scor prin care să zdrobim PSD!", a spus Alin Gorghiu. "Știu că nu v-a fost ușor să rezistați într-un județ condus de PSD, dar ați dovedit că sunteți puternici. Trebuie să câștigați alegerile locale și să îndepărtați PSD din conducerea acestui județ!", a afirmat și Vasile Blaga. Iar conducerea județeană a partidului, reprezentată de copreședinții Iulian Dumitrescu și George Ionescu, le-a promis liderilor de la centru că, în urma alegerilor locale, PNL va avea 65% din primarii județului și va obține președinția Consiliului Județean. În ceea ce privește candidații la primăriile din județ, 44 dintre aceștia sunt primari liberali în funcție, iar 18 sunt primari de la alte partide, dar care pe 5 iunie 2016 vor candida din partea PNL. Cel puțin așa a anunțat conducerea PNL Prahova.  

Lansarea oficială a candidaților pentru alegerile locale a avut loc, după cum spuneam, într-o sală arhiplină și într-o atmosferă specifică unui astfel de eveniment. O sală în care s-a aflat, printre colegii săi de partid, și deputatul Roberta Anastase, cea care a condus mulți ani organizația județeană a PDL (apoi a fost copreședinte al PNL Prahova, după unificarea celor două partide) și care s-a retras temporar din funcție în primăvara anului trecut, când a intrat în concediu prenatal. Alături de ea, în sală, s-au aflat și ceilalți parlamentari ai partidului. 

Iată candidații PNL la primăriile din Colegiul 2, cel din care face parte și Câmpina:
- Câmpina - Horia Tiseanu
- Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu
- Provița de Jos - Mihai Dumitrescu
- Provița de Sus - Elena Cosmoiu
- Brebu - Adrian Ungureanu
- Bănești - Mihai Ungureanu
- Secăria - Iulian Neagoie
- Șotrile - Gabriel Broșteanu
- Valea Doftanei - Lucian Costea-Vileford

10400 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Simion Ion 21.03.2016 11:19 Adica, dupa acest "circ" nu se va mai minti in campania plina de promisiuni care apoi devin vorbe goale?Mare parte din Primari nu au nici o legatura cu politica ,sunt doar niste RATATI fara o calificare in viata civila,Nu sunt in stare sa atraga fonduri europene fara FRAUDA,lucrarile de infrastructura sunt de mantuiala .Conceptul si viziunea de viitor egal cu ZERO,ei se ocupa cu intretinerea curenta, adica nimic deosebit.Doar atunci cand sunt chemati la DNA se vad minunile din spatele politicii.
  • Iulian 22.03.2016 19:48 PNL in afara de Tiseanu nu mai are pe nimeni?! Nici un tanar, nici o perspectiva?! Doar matusalemicul asta de Tiseanu, cu obiceiuri de fanariot! Ne-am saturat de el!!!
  • dan 24.03.2016 06:29 Un tânăr precum Grama Cezar? Hi hi hi...
  • Iulian 24.03.2016 08:12 Pt Dan - da, si Cezar Grama poate fi o soluție, oricum mult mai buna decât Tiseanu. Si mai sunt si alte variante. Una ar fi Bogdan Cord, de la Cirex. Si mai sunt si altele, totul e ca partidul sa aibă puterea de a scapa de fanarioții ăștia pensionari!

Politică

3110 vizualizari
12 ian. 2021 18:20

Laura Moagher și Bogdan Toader vor avea cabinete parlamentare la Câmpina

1 comentarii

Începând cu 1 februarie 2021, la sediul Partidului Social Democrat din Câmpina vor funcționa două cabinete parlamentare - al senatorului Laura Moagher și al deputatului Bogdan Toader.

2566 vizualizari
24 dec. 2020 19:38

Comunicat de presă din partea Partidului Verde Prahova cu privire la ședința din 23 decembrie a Consiliului Local Câmpina

2 comentarii

După scandalul din ședința de miercuri, 23 decembrie 2020, a Consiliului Local Câmpina, ședință în cadrul căreia nu a putut fi ales viceprimarul Câmpinei, mai mulți consilieri părăsind sala, am primit la redacție un comunicat din partea lui Cezar Grama, președintele Partidului Verde Prahova.

Alte stiri recente

1636 vizualizari
22 ian. 2021 12:08

Proiect legislativ pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul municipiului

La începutul lunii decembrie 2020, Primăria Câmpina a transmis o adresă Parlamentului României prin care își exprima dorința de a prelua terenurile pe care se află calea ferată din interiorul municipiului având în vedere faptul că aceasta a fost scoasă din uz de mai mulți ani. Pe 12 ianuarie 2021, la Biroul Permanent al Senatului a fost depus un proiect de lege, inițiat de senatorul prahovean Laura Fulgeanu Moagher, privind transmiterea terenului respectiv din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Transporturilor, prin CFR SA, în domeniul public al municipiului Câmpina.

3475 vizualizari
21 ian. 2021 20:15

Managerii spitalelor din Câmpina și Breaza au fost premiați de Patriarhia Română pentru lupta împotriva COVID-19

Eveniment emoționant la sediul Protoieriei Câmpina, joi dimineață. În prezența mai multor preoți, părintele protopop Grigore Melnic i-a premiat pe managerii spitalelor din Câmpina și Breaza, oferindu-le acestora câte o medalie și o diplomă din partea Patriarhiei Române. Cele trei spitale sunt unități suport - COVID încă de la începutul pandemiei de coronavirus.