Peste 850 de persoane au vizitat standul comunei Poiana Câmpina în primele două zile ale Târgului de Turism al României

Eveniment (Categoria articolului)

În jur de 350 de persoane în prima zi și peste 500 de persoane astăzi s-au oprit la standul comunei Poiana Câmpina de la Târgul de Turism al României organizat la pavilionul Romexpo din București. Poiana are, de fapt, două standuri vecine la acest eveniment, unul al Primăriei și unul al Spitalului SanConfind, scopul fiind comun - promovarea localității și a turismului balnear. Este pentru prima dată când Poiana Câmpina participă la Târgul de Turism al României.

Astăzi, gazdă la standul comunei a fost și primarul Alin Moldoveanu. "Având în vedere că participăm pentru prima dată la Târgul de Turism și că noi nu ne-am făcut până acum prea multă promovare în plan național, numărul vizitatorilor a fost peste așteptări. Iar mâine și duminică, în mod cert, vor veni și mai multe persoane. Am fost plăcut surprins să constat că foarte multă lume cunoaște Poiana Câmpina, știe de izvoarele de sare, de istoria localității ca stațiune balneară. Iar acum foarte multă lume este interesată de Baza de Tratament și Recuperare a Spitalului SanConfind, prin care comuna își valorifică din nou izvoarele naturale de ape minerale. Cred că nu trebuie să ratăm nici o ocazie de a ne prezenta și de a ne face cunoscuți", ne-a declarat Alin Moldoveanu. 
De altfel, cum era de așteptat, Baza de Tratament și Recuperare s-a aflat în centrul atenției, solicitând informații despre acest obiectiv atât persoane fizice, cât și agenți de turism. Dar au existat și vizitatori speciali la standul comunei, le putem spune chiar vizitatori de suflet, persoane care au copilărit pe aceste meleaguri și care acum trăiesc în diferite colțuri ale țării; profesori și medici care și-au început cariera ca stagiari la Câmpina și Poiana Câmpina și care își reamintesc cu plăcere de acele vremuri și de frumusețea acestei zone.

10185 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1451 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2763 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

144 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

366 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.