Sâmbătă, 25 martie, la Câmpina, va avea loc Târgul joburilor de lângă casă

Actualitate (Categoria articolului)

Sâmbătă, 25 martie, între orele 10.00 și 18.00, la Câmpina va avea loc un eveniment inedit - primul târg al locurilor de muncă, dar care nu este organizat de Agenția Locală de Ocupare și Formare Profesională, ci de o structură privată, evenimentul fiind organizat în cadrul proiectului ”Cumpără de lângă casă”, o inițiativă dezvoltată de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, cu sprijinul grupului de firme Soceram - Neptun.

În cadrul Târgului joburilor de lângă casă, peste 30 de firme locale, din diverse domenii de activitate, vor oferi locuri de muncă, iar persoanele aflate în căutarea unui asemenea loc vor putea discuta direct cu angajatorii locali și vor putea aplica fiecare pentru locul de muncă dorit.

Târgul joburilor de lângă casă va avea loc sâmbătă  25 martie, între orele 10.00 - 18.00, în parcarea Hotelului ”Muntenia”, din centrul municipiului Câmpina.

2989 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

182 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.

225 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

Alte stiri recente

1197 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

86 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.