Mircea Vintilă cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 27 august 2022

Eveniment (Categoria articolului)

Mircea Vintilă susține cel de-al patrulea concert din cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”. Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), al doilea concert a fost pe 23 iulie și a fost susținut de formația Semnal M, iar al treilea a avut loc pe 13 august, pe scenă urcând Mircea Baniciu. Acum, sâmbătă, 27 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I va cânta în fața câmpinenilor Mircea Vintilă.

Mircea Vintilă este un muzician, cântăreț și compozitor, care face parte din prima generație de artiști folk din România, cea a anilor 1970. Este cunoscut pentru cariera sa solo, dar și cu formația de acompaniament Brambura, dar mai ales pentru activitatea ca membru al grupului Pasărea Colibri. Este recunoscut pentru faptul că mare parte din cântecele sale recreează atmosfera și farmecul Bucureștiului de altădată. Printre cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul anilor de Mircea Vintilă se numără ”Lordul John”, ”Mielul”, ”Hanul lui Manuc”, ”Dragă Miruna”, ”Canadiana”, ”Vinovații fără vină”, ”Frunză verde de albastru”, ”Lăptăria lui Enache”, ”Strada Popa Nan”, ”Un om pe niște scări” și multe, multe altele.
Vom avea ocazia să cântăm măcar o parte dintre aceste melodii alături de Mircea Vintilă, la Câmpina, sâmbătă, 27 august 2022.
Ultimul concert din cadrul "Câmpina Summer Park Music" va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2022, ora 20.00 – Ducu Bertzi & Friends.

2806 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3351 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2039 vizualizari
08 mar. 2023 21:54

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

1 comentarii

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Alte stiri recente

106 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

100 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.