CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

- Actualitate -

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

Copiii au fost întâmpinați cu dulciuri de reprezentanții administrației locale, primarul Sergiu Constanda, viceprimarul Ionuț Goran, colegii lor din Primărie și câțiva consilieri locali. Apoi au venit personajele din poveștile și desenele animate îndrăgite de cei mici și bineînțeles că toți copiii au vrut să-și facă poze cu aceste personaje. Aglomerație mare a fost și la cele două standuri de face painting, unde zeci de copii au așteptat, mai mult sau mai puțin răbdători, să fie pictați pe față.
Punctul culminant al sărbătorii a fost formarea datei la care se sărbătorește Ziua Copilului - 1 IUNIE, în mijlocul terenul de fotbal, din copii aliniați, pentru fiecare literă existând șepcuțe de culori diferite. Apoi, totul a fost o nebunie frumoasă. Copiii au primit baloane colorate și mingi, s-au jucat, au alergat, au înălțat zmeie și au primit cadouri de la reprezentanții administrației locale. 
"Am vrut să fie o zi de neuitat pentru copii și cred că am reușit să-i bucurăm cu surprizele noastre. Și pentru noi a fost o zi de neuitat, o zi frumoasă, petrecută în mijlocul copiilor. De 1 Iunie, le doresc tuturor copiilor să fie sănătoși și veseli, să ne încânte cu râsul lor și chiar cu năzdrăvăniile lor, să aibă parte numai de lucruri frumoase și să aibă o viață minunată!", a afirmat primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda.
Cadourile oferite copiilor au constat în dulciuri și suc, pe lângă baloane, mingi și zmeie, toate acestea fiind asigurate din sponsorizări.


31 May 2023 22:55 2819 vizualizari


Comentarii


1037 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
744 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
975 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4217 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV