CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

- Actualitate -

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

Copiii au fost întâmpinați cu dulciuri de reprezentanții administrației locale, primarul Sergiu Constanda, viceprimarul Ionuț Goran, colegii lor din Primărie și câțiva consilieri locali. Apoi au venit personajele din poveștile și desenele animate îndrăgite de cei mici și bineînțeles că toți copiii au vrut să-și facă poze cu aceste personaje. Aglomerație mare a fost și la cele două standuri de face painting, unde zeci de copii au așteptat, mai mult sau mai puțin răbdători, să fie pictați pe față.
Punctul culminant al sărbătorii a fost formarea datei la care se sărbătorește Ziua Copilului - 1 IUNIE, în mijlocul terenul de fotbal, din copii aliniați, pentru fiecare literă existând șepcuțe de culori diferite. Apoi, totul a fost o nebunie frumoasă. Copiii au primit baloane colorate și mingi, s-au jucat, au alergat, au înălțat zmeie și au primit cadouri de la reprezentanții administrației locale. 
"Am vrut să fie o zi de neuitat pentru copii și cred că am reușit să-i bucurăm cu surprizele noastre. Și pentru noi a fost o zi de neuitat, o zi frumoasă, petrecută în mijlocul copiilor. De 1 Iunie, le doresc tuturor copiilor să fie sănătoși și veseli, să ne încânte cu râsul lor și chiar cu năzdrăvăniile lor, să aibă parte numai de lucruri frumoase și să aibă o viață minunată!", a afirmat primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda.
Cadourile oferite copiilor au constat în dulciuri și suc, pe lângă baloane, mingi și zmeie, toate acestea fiind asigurate din sponsorizări.


31 May 2023 22:55 2835 vizualizari


Comentarii


234 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
293 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1265 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1769 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV