Darius Coman (Barracuda Câmpina), trei medalii, inclusiv una de aur, la Campionatul Național de Natație pentru Cadeți

Sport (Categoria articolului)

Campionatul Național de Natație pentru Cadeți a avut loc în perioada 14-18 iulie, la Bazinul Olimpic ”Lia Manoliu” din București. Clubul câmpinean Barracuda a fost reprezentat de un singur sportiv - Darius Coman (antrenor Gabriel Cojocaru), dar care a reușit să câștige nu mai puțin de trei medalii, dintre care una de aur.

Darius Coman a câștigat proba de 100m bras, devenind campion național al acesteia, s-a clasat pe locul al doilea, cucerind medalia de argint și titlul de vicecampion național în proba de 200m mixt, în vreme ce la 100m liber s-a clasat pe un valoros loc 3, obținând o nouă medalie pentru natația câmpineană.
Toate aceste performanțe vin la capătul unui sezon foarte bun pentru Clubul Barracuda, sezon încununat cu mai multe titluri naționale.
În vreme ce majoritatea copiilor sunt în vacanță, pentru sportivii de la Barracuda, chiar de săptămâna viitoare, va începe un cantonament pe litoral, în vederea pregătirii viitorului sezon competițional.

4022 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

850 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1631 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.

Alte stiri recente

1176 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1740 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.