Incendiu în Câmpina, în cartierul Voila. Totul a pornit de la un scurtcircuit

Actualitate (Categoria articolului)

Noaptea care a trecut, în jurul orei 2.20, pompierii militari au fost alertați, fiind semnalat un incendiu la o casă particulară situată în cartierul Voila din municipiul Câmpina.

La fața locului s-au fost deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă, incendiul fiind localizat pe o suprafață de aproximativ 100mp. S-a intervenit imediat, incendiul a fost lichidat și nu au fost victime, în schimb, pagubele materiale sunt destul de importante. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, cauza preliminară a incendiului este un scurtcircuit la rețeaua electrică a imobilului.

3834 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

780 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

889 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.

Alte stiri recente

1484 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

980 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.