Trei câmpineni merg în Azerbaidjan, la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European

Sport (Categoria articolului)

Astăzi, la Izvorani a avut loc prezentarea echipei României care va participa la întrecerile de atletism din cadrul Festivalului Olimpic pentru Tineretul European, care va avea loc la Baku, în Azerbaidjan, în perioada 22-28 iulie.

Sunt și trei câmpineni de la CSS ”Constantin Istrati”, care fac parte din echipa României, care va participa la acest important eveniment sportiv european. Este vorba de Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), care va concura în proba de aruncarea discului, acolo unde acum mai puțin de o săptămână a câștigat titlul de campioană balcanică, la Istanbul; și de Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), care va concura în două probe - de aruncarea greutății, unde recent a devenit vicecampion balcanic, și aruncarea discului. De asemenea, cei doi sportivi câmpineni sunt însoțiți de coordonatorul clubului CSS ”Constantin Istrati”, Mihaela Marin.
Echipa de atletism a României care va participa la FOTE numără 23 de sportivi (12 fete și 11 băieți), în vreme ce întreaga delegație a României numără 108 sportivi, care vor participa la întreceri din nouă ramuri sportive - atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal, volei, înot, judo, lupte și tenis. Plecarea spre Baku are loc sâmbătă, 20 iulie.

3482 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1309 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.

2121 vizualizari
09 feb. 2020 19:57

CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a participat cu 12 copii la etapa zonală a Campionatului Național și are obiectiv trei medalii pentru finală

Sâmbătă și duminică, la București a avut loc etapa zonală a Campionatului Național pentru Copii I și II, competiție la care CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a participat cu nu mai puțin de 12 sportivi, obținând mai multe calificări pentru finale.

Alte stiri recente

62 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

106 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.