Trei câmpineni merg în Azerbaidjan, la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European

Sport (Categoria articolului)

Astăzi, la Izvorani a avut loc prezentarea echipei României care va participa la întrecerile de atletism din cadrul Festivalului Olimpic pentru Tineretul European, care va avea loc la Baku, în Azerbaidjan, în perioada 22-28 iulie.

Sunt și trei câmpineni de la CSS ”Constantin Istrati”, care fac parte din echipa României, care va participa la acest important eveniment sportiv european. Este vorba de Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), care va concura în proba de aruncarea discului, acolo unde acum mai puțin de o săptămână a câștigat titlul de campioană balcanică, la Istanbul; și de Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), care va concura în două probe - de aruncarea greutății, unde recent a devenit vicecampion balcanic, și aruncarea discului. De asemenea, cei doi sportivi câmpineni sunt însoțiți de coordonatorul clubului CSS ”Constantin Istrati”, Mihaela Marin.
Echipa de atletism a României care va participa la FOTE numără 23 de sportivi (12 fete și 11 băieți), în vreme ce întreaga delegație a României numără 108 sportivi, care vor participa la întreceri din nouă ramuri sportive - atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal, volei, înot, judo, lupte și tenis. Plecarea spre Baku are loc sâmbătă, 20 iulie.

3919 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3483 vizualizari
09 aug. 2020 11:05

Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati”), pe podium la aruncarea greutății în Cupa României pentru seniori

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă Cupa României pentru seniori, competiție la care singurul atlet de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina care s-a aliniat la start a fost aruncătorul Marius Vasile, în probele de disc și greutate.

3556 vizualizari
08 aug. 2020 14:49

Medalie de bronz la săritura în lungime pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționalele juniorilor III

La București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” s-au desfășurat timp de două zile, vineri și sâmbătă, Campionatele Naționale de Atletism pentru Juniori III. La această competiție au fost prezenți și trei atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, care au concurat fiecare în câte două probe, cea mai bună clasare - locul al treilea și medalie de bronz - fiind reușită de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) la săritura în lungime.

Alte stiri recente

480 vizualizari
15 aug. 2020 10:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 15 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1768 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

1 comentarii

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.