Trei câmpineni merg în Azerbaidjan, la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European

Sport (Categoria articolului)

Astăzi, la Izvorani a avut loc prezentarea echipei României care va participa la întrecerile de atletism din cadrul Festivalului Olimpic pentru Tineretul European, care va avea loc la Baku, în Azerbaidjan, în perioada 22-28 iulie.

Sunt și trei câmpineni de la CSS ”Constantin Istrati”, care fac parte din echipa României, care va participa la acest important eveniment sportiv european. Este vorba de Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), care va concura în proba de aruncarea discului, acolo unde acum mai puțin de o săptămână a câștigat titlul de campioană balcanică, la Istanbul; și de Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), care va concura în două probe - de aruncarea greutății, unde recent a devenit vicecampion balcanic, și aruncarea discului. De asemenea, cei doi sportivi câmpineni sunt însoțiți de coordonatorul clubului CSS ”Constantin Istrati”, Mihaela Marin.
Echipa de atletism a României care va participa la FOTE numără 23 de sportivi (12 fete și 11 băieți), în vreme ce întreaga delegație a României numără 108 sportivi, care vor participa la întreceri din nouă ramuri sportive - atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal, volei, înot, judo, lupte și tenis. Plecarea spre Baku are loc sâmbătă, 20 iulie.

4776 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1012 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1532 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Alte stiri recente

23 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1708 vizualizari
17 oct. 2021 11:09

Propunerile primarilor din zona Câmpinei privind modificarea legislației referitoare la prevenirea și combaterea atacurilor urșilor asupra oamenilor

1 comentarii

Pe 6 octombrie 2021, la sediul Primăriei Breaza a avut loc o întâlnire a primarilor din mai multe localități din zonă, tema discuțiilor fiind situația generată de atacurile tot mai dese ale urșilor, care creează o stare de teamă și nesiguranță în rândul oamenilor. Despre întâlnirea de la Breaza, am scris pe larg AICI.