Partidul Ecologist Român propune taxe, impozite și TVA 0 pentru produsele bio 100% românești

Politică (Categoria articolului)

(P) Partidul Ecologist Român vine în fața electoratului la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 cu mai multe proiecte de mare valoare, proiecte care ar putea contribui la un nivel de viață mai bun, pentru fiecare dintre noi. Un astfel de proiect este ”Produse bio 100% românești”.

Emanoil Savin, candidatul prahovean care deschide lista Partidului Ecologist Român la Camera Deputaților, ne-a vorbit despre acest proiect subliniind câteva dintre țintele sale, dar și beneficiile acestui proiect generos. ”Acest proiecte pe care Partidul Ecologist Român le propune românilor vor însemna finanțări pentru microferme pentru produse bio 100% românești, facilități pentru înființarea de asociații județene ale producătorilor de produse bio 100% românești, atragerea de fonduri europene de către asociațiile producătorilor de produse bio 100% românești, realizarea de rețele județene de vânzare a produselor bio 100% românești și, cel mai important, taxe, impozite și TVA 0% pentru toate produsele bio 100% românești. Printre cele mai importante beneficii ale acestui proiect se numără crearea de locuri de muincă, stabilitatea financiară a familiilor implicate, investiții conexe, produse alimentare sănătoase la prețuri corecte, accesibile tuturor românilor, copii sănătoși și fericiți, populație sănătoasă și productivă. România trebuie să investească masiv în agricultura bio, atât pentru beneficiarii naționali, dar și pentru dezvoltarea exporturilor. Aceste investiții pot fi corelate cu dezvoltarea turismului în zonele rurale", ne-a declarat Emanoil Savin, candidat PER la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PER Prahova, CUI mandatar 11200031)

2301 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1412 vizualizari
22 ian. 2021 20:51

Comunicat PSD Câmpina cu privire la preluarea terenurilor pe care se află calea ferată în interiorul municipiului

Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat ne-a transmis următorul comunicat de presă, pe care îl redăm integral.

3167 vizualizari
12 ian. 2021 18:20

Laura Moagher și Bogdan Toader vor avea cabinete parlamentare la Câmpina

1 comentarii

Începând cu 1 februarie 2021, la sediul Partidului Social Democrat din Câmpina vor funcționa două cabinete parlamentare - al senatorului Laura Moagher și al deputatului Bogdan Toader.

Alte stiri recente

110 vizualizari
23 ian. 2021 18:11

Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), locul al doilea la săritura în lungime în a doua etapă a Campionatului Național

La București au continuat sâmbătă întrecerile de atletism din cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național. După ce vineri, Marius Vasile a câștigat fără emoții proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani (detalii - aici), sâmbătă la start s-au aliniat alți doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (club coordonat de Mihaela Marin), ambii concurând în proba de săritura în lungime.

986 vizualizari
23 ian. 2021 13:20

Casa familiei Triță, din Provița de Sus, distrusă de incendiu, este refăcută cu sprijinul unor oameni extraordinari

Pe 2 ianuarie 2021, un incendiu puternic mistuia casa familiei Triță, din comuna Provița de Sus, și odată cu ea actele, îmbrăcămintea și toate bunurile agonisite. Oana și Nicolae Triță, alături de cei trei copii ai lor, de 9 ani, 14 ani și 17 ani, au rămas efectiv pe drumuri. Oamenii din Provița de Sus, din alte localități, dar și membrii unei asociații de motocicliști, într-o mobilizare extraordinară, un adevărat exemplu de spirit civic, au realizat ceva la care cei cinci membri ai familiei Triță nici nu mai sperau...