Partidul Ecologist Român propune taxe, impozite și TVA 0 pentru produsele bio 100% românești

Politică (Categoria articolului)

(P) Partidul Ecologist Român vine în fața electoratului la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 cu mai multe proiecte de mare valoare, proiecte care ar putea contribui la un nivel de viață mai bun, pentru fiecare dintre noi. Un astfel de proiect este ”Produse bio 100% românești”.

Emanoil Savin, candidatul prahovean care deschide lista Partidului Ecologist Român la Camera Deputaților, ne-a vorbit despre acest proiect subliniind câteva dintre țintele sale, dar și beneficiile acestui proiect generos. ”Acest proiecte pe care Partidul Ecologist Român le propune românilor vor însemna finanțări pentru microferme pentru produse bio 100% românești, facilități pentru înființarea de asociații județene ale producătorilor de produse bio 100% românești, atragerea de fonduri europene de către asociațiile producătorilor de produse bio 100% românești, realizarea de rețele județene de vânzare a produselor bio 100% românești și, cel mai important, taxe, impozite și TVA 0% pentru toate produsele bio 100% românești. Printre cele mai importante beneficii ale acestui proiect se numără crearea de locuri de muincă, stabilitatea financiară a familiilor implicate, investiții conexe, produse alimentare sănătoase la prețuri corecte, accesibile tuturor românilor, copii sănătoși și fericiți, populație sănătoasă și productivă. România trebuie să investească masiv în agricultura bio, atât pentru beneficiarii naționali, dar și pentru dezvoltarea exporturilor. Aceste investiții pot fi corelate cu dezvoltarea turismului în zonele rurale", ne-a declarat Emanoil Savin, candidat PER la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PER Prahova, CUI mandatar 11200031)

4275 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2003 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

5 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1378 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

586 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

774 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.