Partidul Ecologist Român propune taxe, impozite și TVA 0 pentru produsele bio 100% românești

Politică (Categoria articolului)

(P) Partidul Ecologist Român vine în fața electoratului la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 cu mai multe proiecte de mare valoare, proiecte care ar putea contribui la un nivel de viață mai bun, pentru fiecare dintre noi. Un astfel de proiect este ”Produse bio 100% românești”.

Emanoil Savin, candidatul prahovean care deschide lista Partidului Ecologist Român la Camera Deputaților, ne-a vorbit despre acest proiect subliniind câteva dintre țintele sale, dar și beneficiile acestui proiect generos. ”Acest proiecte pe care Partidul Ecologist Român le propune românilor vor însemna finanțări pentru microferme pentru produse bio 100% românești, facilități pentru înființarea de asociații județene ale producătorilor de produse bio 100% românești, atragerea de fonduri europene de către asociațiile producătorilor de produse bio 100% românești, realizarea de rețele județene de vânzare a produselor bio 100% românești și, cel mai important, taxe, impozite și TVA 0% pentru toate produsele bio 100% românești. Printre cele mai importante beneficii ale acestui proiect se numără crearea de locuri de muincă, stabilitatea financiară a familiilor implicate, investiții conexe, produse alimentare sănătoase la prețuri corecte, accesibile tuturor românilor, copii sănătoși și fericiți, populație sănătoasă și productivă. România trebuie să investească masiv în agricultura bio, atât pentru beneficiarii naționali, dar și pentru dezvoltarea exporturilor. Aceste investiții pot fi corelate cu dezvoltarea turismului în zonele rurale", ne-a declarat Emanoil Savin, candidat PER la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PER Prahova, CUI mandatar 11200031)

3328 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3791 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

9 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

1999 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

1 comentarii

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

Alte stiri recente

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.