Partidul Ecologist Român propune taxe, impozite și TVA 0 pentru produsele bio 100% românești

Politică (Categoria articolului)

(P) Partidul Ecologist Român vine în fața electoratului la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 cu mai multe proiecte de mare valoare, proiecte care ar putea contribui la un nivel de viață mai bun, pentru fiecare dintre noi. Un astfel de proiect este ”Produse bio 100% românești”.

Emanoil Savin, candidatul prahovean care deschide lista Partidului Ecologist Român la Camera Deputaților, ne-a vorbit despre acest proiect subliniind câteva dintre țintele sale, dar și beneficiile acestui proiect generos. ”Acest proiecte pe care Partidul Ecologist Român le propune românilor vor însemna finanțări pentru microferme pentru produse bio 100% românești, facilități pentru înființarea de asociații județene ale producătorilor de produse bio 100% românești, atragerea de fonduri europene de către asociațiile producătorilor de produse bio 100% românești, realizarea de rețele județene de vânzare a produselor bio 100% românești și, cel mai important, taxe, impozite și TVA 0% pentru toate produsele bio 100% românești. Printre cele mai importante beneficii ale acestui proiect se numără crearea de locuri de muincă, stabilitatea financiară a familiilor implicate, investiții conexe, produse alimentare sănătoase la prețuri corecte, accesibile tuturor românilor, copii sănătoși și fericiți, populație sănătoasă și productivă. România trebuie să investească masiv în agricultura bio, atât pentru beneficiarii naționali, dar și pentru dezvoltarea exporturilor. Aceste investiții pot fi corelate cu dezvoltarea turismului în zonele rurale", ne-a declarat Emanoil Savin, candidat PER la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PER Prahova, CUI mandatar 11200031)

2795 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2479 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

6697 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

Alte stiri recente

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.