Accident după accident, în această dimineață, în Câmpina și împrejurimi. Patru persoane rănite, dintre care doi sunt copii

Social (Categoria articolului)

Mai multe accidente rutiere, soldate cu răniți și pagube materiale, s-au produs în această dimineață în municipiul Câmpina și în comunele învecinate. Primul dintre ele a avut loc în jurul orei 8.00, între Poiana Câmpina și Măgureni. Cel mai probabil din cauza poleiului, o mașină a derapat și s-a răsturnat în șanț. Din fericire, femeia aflată la volan nu a fost rănită, ci doar s-a speriat.

La ora 8.15, în Câmpina, pe Bulevardul Carol I, în apropierea fostei case a pionierilor, un bărbat de 49 de ani a fost lovit de o mașină. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit că bărbatul traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni, când a fost lovit de un autoturism. Victima a suferit o fractură deschisă la gamba piciorului drept și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Câmpina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, dar s-a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice. Poliția continuă cercetările în acest caz.

Pe drumul județean 100E, în comuna Scorțeni, tot în jurul orei 8.00, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autobuz fără pasageri (o convenție a unei firme care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Ploiești). Din primele cercetări a reieșit că autoturismul nu a redus viteza pe o porțiune de drum în curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune (laterală) cu autobuzul care circula regulamentar din sensul opus. Cele trei persoane aflate în autoturism, un bărbat de 32 de ani și cei doi copii ai săi, în vârstă de 6 ani, respectiv 11 ani, au fost răniți ușor. Li s-a acordat primul ajutor la locul accidentului, de către echipajul medical de pe ambulanță, apoi au fost transportați la spital.

Inspectoratul Județean de Poliție recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență, să păstreze viteza legală și distanța în mers, cu atât mai mult cu cât astăzi, până la prânz, cea mai mare parte a județului Prahova se află sub incidența unui cod galben de polei.

5612 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

785 vizualizari
20 feb. 2019 08:40

Bilanțul pe 2018 și planurile pe 2019 la Asociația Cultul Eroilor "Regina Maria" Câmpina

Anual, membrii Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Câmpina, se întâlnesc în cadrul unei adunări generale pentru a trece în revistă realizările anului anterior și pentru a face planurile pentru anul abia început. Adunarea generală a avut loc marți, 19 februarie, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina.

3554 vizualizari
19 feb. 2019 11:30

Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

Trupul neînsuflețit al lui Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi la Câmpina și va fi depus la domiciliul fostului mare sportiv și om de fotbal. Familia anunță că toți cei care doresc să își ia rămas bun de la Dan Chițu o pot face începând din această după-amiază, la reședința de pe Strada Ion Heliade Rădulescu, nr. 95, din Cartierul Muscel. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie. Slujba religioasă se va desfășura la Biserica "Sfinții Voievozi" (de la lac), iar la ora 12.00 cortegiul funerar va pleca de la biserică spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița.

Alte stiri recente

2421 vizualizari
19 feb. 2019 21:46

De parcă nu aveau suficientă mizerie pe stradă, câmpinenii de pe Bobâlna s-au trezit cu pământ și în apa "potabilă"

Despre modul în care arată Strada Bobâlna din municipiul Câmpina știm cu toții. Este una dintre cele mai distruse străzi din localitate. O stradă găurită, fără canalizare, inclusă parțial în zona de impozitare A și parțial în zona de impozitare B. Ca și cum nu ar fi suficient, astăzi, la robinetele locuitorilor de pe Strada Bobâlna a curs apă cu pământ, lucru pentru care oamenii sunt profund "recunoscători" societății HidroPrahova. (foto de la cititori)

2232 vizualizari
19 feb. 2019 20:42

Lucrări de februarie la Câmpina, în Parcul de la Soldat: schimbarea pavelelor (sparte) montate în noiembrie - decembrie 2018

Despre lucrarea de modernizare a Parcului de la Soldat din municipiul Câmpina probabil că se poate scrie o carte. Asta fără partea cu mutarea statuii Soldatului în parcul de la notariate, operațiune care implică aproximativ 185.000 lei. Vorbim strict de lucrările de modernizare, cele ai căror indicatori tehnico-economici au fost aprobați de patru ori de Consiliul Local Câmpina, acele lucrări începute în aprilie 2018 și neterminate, încă.