CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

- Interviuri -

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

De la prezența la vot, la rezultatul alegerilor europarlamentare și cele pentru județ, fostul viceprimar al municipiului Câmpina a făcut o analiză asupra fiecărui segment de vot în parte.
Mult mai detaliate au fost lucrurile în privința votului de la alegerile locale, adică pentru funcția de primar și pentru Consiliul Local. Invitatul nostru a analizat atât votul politic, asupra partidelor din Consiliul Local, dar și felul în care s-a reflectat acest vot politic în voturile pentru candidații la funcția de primar. De asemenea, a vorbit despre greșelile făcute în campanie și a afirmat că ”transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat, atât față de cetățeni, cât și față de reprezentanții tuturor partidelor din Consiliul Local”, punând acest lucru în antiteză cu ceea ce a făcut Alin Moldoveanu, care ”s-a izolat alături de camarila sa”.
Au fost multe alte afirmații interesante despre campanie, despre rezultatului votului, dar și o privire spre următorul scrutin, din toamna acestui an, când românii vor fi chemați din nou la urne pentru a-și alege parlamentarii și, mai ales, președintele.


18 Jun 2024 18:26 1435 vizualizari


Comentarii


  • 28.06.2024 09:38 Pitigoi Ioan Adrian Cine oare este Diss? Dacă ar avea valoare de expertiza ar avea și curajul sa opineze cu identitate asumată. Diss peste tot, o holograma plinta de înțelepciune care se pricepe la toate și comentează despre tot. Oare sa fie un frustrat care nu are puterea sa-și dezvăluie chipul,ce părere aveți?:)))
  • 20.06.2024 08:59 Michaela Acest Mugur Ciuvica campinean🤣
  • 19.06.2024 19:50 Vic Diaspora dl ex vice nu votează PSD,tinerii sunt majoritar fani Usr și Aur.Spre deosebire de Tiseanu aveți un discurs coerent și o aroganta mai suava.Numai ca bătălia pt autonomie în PSD e acerba,dl Mușat va fi strâns cu ușa,dna Nistor îl va prefera viceprimar pe Leica,făcând parte și pe vremea PDL din echipa Tiseanu dar mult în spate.Moldoveanu va candida la senat,deputat.Este mult peste Roberta,și atitudine și tot.Si dacă se va retrage,vor ataca șefia la PNL Guran,Mușat,și posibil Vane,tot din aripa Guran.Ideea cu pleacă acasă exclusa,în comparație cu dv și alții,a plecat de la antrenor karate,consilier local,primar de comuna,primar de oraș.Fie ca blamați sau nu el a urcat trepte pe scara vieții.Si ca o paranteza dacă era lăsat dl Nistor de Tiseanu și nu lua caimacul dv ajungeați viceprimar?mai ușor e sa vb după tușă.Poti avea Harvard și poți fi extrem de ok financiar dar dacă nu demonstrezi nu faci nimic
  • 19.06.2024 19:07 Anonim Pentru dl. Tudor: aveți dreptate și eu am văzut acest lucru. Am mai postat 2 comentarii dar domnul de la CâmpinaTV nu le-a aprobat deși nu jigneau pe nimeni. Am spus că e supărător că dl. Pițigoi îl laudă pe Crețu, consilierul datorită căruia s-a aprobat pasajul ba mai mult îl crede bun de vice. Păi asta e bătaie de joc la adresa tuturor câmpinenilor care au semnat împotriva pasajului și au votat-o pe doamna Nistor tocmai că a zis că nu va continua cu pasajul. Dacă Crețu e vice atunci pa, pa și Nistor peste 4 ani. Sper ca acum să se aprobe comentariul meu.
  • 19.06.2024 15:01 Tudor Am urmărit emisiunea și ultimele articole despre rezultatele alegerilor. Observ că se dorește minimizarea eforturilor și calității candidatului PSD Irina Nistor. Irina Nistor și PSD Câmpina au făcut o campanie bună, au început din timp, Nistor a ocupat poziția de challenger încă de anul trecut iar rezultatele s-au văzut. P.S. Nu pot fi de acord cu o analiză făcută de cineva care a pierdut toate alegerile la care a participat.
  • 19.06.2024 07:15 diss Dl.Pițigoi procedează exact ca un fotbalist care după ce este schimbat, având o evoluție modestă, comentează prestația celorlalți fotbaliști. După margine se vede mult mai bine iar dl.Pițigoi care nu a făcut absolut nimic notabil în cei 4 ani în care a fost viceprimar se vede că este foarte odihnit.Iar PMP-ul câmpinean sub directa sa îndrumare ...a dispărut.
2063 vizualizari 04 Jul 2024 19:05 ”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

Afirmația îi aparține directorului medical al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, la care invitat a fost și actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina - Marius Niculescu.

citeste mai mult
1436 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2407 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
2130 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV