Zece medalii de aur la Cupa ”Podul Înalt” pentru atleții câmpineni

Sport (Categoria articolului)

A treia ediție a concursului de aruncări Cupa ”Podul Înalt” de la Vaslui a fost un nou prilej pentru școala câmpineană de aruncări de a-și demonstra valoarea. Concursul a avut loc sâmbătă, 9 noiembrie 2019, în organizarea Clubului Sportiv Viitorul Vaslui, iar CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a participat cu șapte sportivi (trei fete și patru băieți), însoțiți de profesorul Nicolae Pavel. Bilanțul sportivilor câmpineni este remarcabil - zece medalii de aur și una de argint.

Iată și rezultatele tehnice înregistrate de sportivii câmpineni:
Juniori II
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul I l aruncarea greutății, 13,91m; locul I la aruncarea discului, 45,22m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul I la aruncarea greutății, 17,27m; locul I la aruncarea discului, 50,60m;
Juniori III
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul I la aruncarea greutății, 14,59m (nou record personal); locul V la aruncarea discului, 41,70m;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul I la aruncarea discului, 46,21m (nou record personal);
Serena Neață (antrenor Mihaela Marin) - locul I la aruncarea suliței, 31,12m;
Copii I
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) - locul I la aruncarea greutății, 12,88m; locul I la aruncarea discului, 27,87m;
Denisa Lepuș (antrenor Nicolae Pavel) - locul I la aruncarea suliței, 31,33m; locul II la aruncarea greutății, 12,20m.

4157 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1357 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.

2121 vizualizari
09 feb. 2020 19:57

CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a participat cu 12 copii la etapa zonală a Campionatului Național și are obiectiv trei medalii pentru finală

Sâmbătă și duminică, la București a avut loc etapa zonală a Campionatului Național pentru Copii I și II, competiție la care CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a participat cu nu mai puțin de 12 sportivi, obținând mai multe calificări pentru finale.

Alte stiri recente

94 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

133 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.