CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Poliția Locală Câmpina a identificat și amendat cu 3.000 lei un bărbat care a abandonat deșeuri pe Aleea Parcului

- Actualitate -

Poliția Locală Câmpina a identificat și amendat cu 3.000 lei un bărbat care a abandonat deșeuri pe Aleea Parcului

Menținerea curățeniei în municipiul Câmpina este un deziderat pentru care lucrează atât administrația locală și instituțiile din subordinea acesteia, cât și operatorul de salubritate, dar și cetățenii, lucru demonstrat în campania ”Câmpina curată”. Poliția Locală a intensificat, la rândul său, acțiunile pentru depistarea și sancționarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public sau în locurile nepermise.

O situație de acest gen s-a înregistrat vineri, 11 iunie, aproape de orele prânzului, când Poliția Locală Câmpina a reușit identificarea unui bărbat care transporta în Câmpina deșeuri din alte localități și le-a abandonat pe Aleea Parcului, în containerul destinat deșeurilor voluminoase. Tocmai pentru a descuraja și pe viitor pe alții să repete un astfel de gest, agenții Poliției Locale Câmpina i-au aplicat bărbatului o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 lei.
De asemenea, agenții Poliției Locale au indicii temeinice, în urma monitorizării sistemului de supraveghere video, că astfel de fapte au avut loc și în alte zile și se va proceda la aplicarea măsurilor legale și pentru celelalte situații constatate.
Poliția Locală Câmpina mai face mențiunea că se sancționează în mod corespunzător atât predarea deșeurilor către persoane neautorizate, cât și colectarea sau abandonarea acestora de către persoane fizice sau juridice nelicențiate pentru a desfășura astfel de activități.


12 Jun 2021 08:40 5796 vizualizari



Comentarii






  • 14.06.2021 08:52 mariancd Nu inteleg ce vrea sa spuna acest articol! Despre ce ''abandon'' vorbiti? Le-a abandonat pe jos sau le-a pus in container? Cred ca trebuia scos in evidenta faptul ca este interzis sa aduci deseuri din alte localitati si ai nevoie de un contract cu Floricon-ul daca vrei sa utilizezi respectivele containere. Sunt convins ca putina lume stie acest lucru, poate ca ar trebui scris pe un ponou mai mare care sunt conditile de utilizare a respectivelor containere. Amenda ar trebui sa fi fost mai mica, omul le-a aruncat unde trebuie nu pe camp dar acest gest trebuie ''descurajat'' printr-o amenda usturatoare in loc de o taxa de depozitare, supra-evaluata desigur, dar care sa reflecte faptul ca operatorul de salubritate ii accepta deseurile in regim ''special''...
480 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2554 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2666 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1505 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV