Poliția Locală Câmpina a identificat și amendat cu 3.000 lei un bărbat care a abandonat deșeuri pe Aleea Parcului

Actualitate (Categoria articolului)

Menținerea curățeniei în municipiul Câmpina este un deziderat pentru care lucrează atât administrația locală și instituțiile din subordinea acesteia, cât și operatorul de salubritate, dar și cetățenii, lucru demonstrat în campania ”Câmpina curată”. Poliția Locală a intensificat, la rândul său, acțiunile pentru depistarea și sancționarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public sau în locurile nepermise.

O situație de acest gen s-a înregistrat vineri, 11 iunie, aproape de orele prânzului, când Poliția Locală Câmpina a reușit identificarea unui bărbat care transporta în Câmpina deșeuri din alte localități și le-a abandonat pe Aleea Parcului, în containerul destinat deșeurilor voluminoase. Tocmai pentru a descuraja și pe viitor pe alții să repete un astfel de gest, agenții Poliției Locale Câmpina i-au aplicat bărbatului o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 lei.
De asemenea, agenții Poliției Locale au indicii temeinice, în urma monitorizării sistemului de supraveghere video, că astfel de fapte au avut loc și în alte zile și se va proceda la aplicarea măsurilor legale și pentru celelalte situații constatate.
Poliția Locală Câmpina mai face mențiunea că se sancționează în mod corespunzător atât predarea deșeurilor către persoane neautorizate, cât și colectarea sau abandonarea acestora de către persoane fizice sau juridice nelicențiate pentru a desfășura astfel de activități.

5007 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • mariancd 14.06.2021 08:52 Nu inteleg ce vrea sa spuna acest articol! Despre ce ''abandon'' vorbiti? Le-a abandonat pe jos sau le-a pus in container? Cred ca trebuia scos in evidenta faptul ca este interzis sa aduci deseuri din alte localitati si ai nevoie de un contract cu Floricon-ul daca vrei sa utilizezi respectivele containere. Sunt convins ca putina lume stie acest lucru, poate ca ar trebui scris pe un ponou mai mare care sunt conditile de utilizare a respectivelor containere. Amenda ar trebui sa fi fost mai mica, omul le-a aruncat unde trebuie nu pe camp dar acest gest trebuie ''descurajat'' printr-o amenda usturatoare in loc de o taxa de depozitare, supra-evaluata desigur, dar care sa reflecte faptul ca operatorul de salubritate ii accepta deseurile in regim ''special''...

Actualitate

1047 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1823 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

679 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1740 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.