CONTACT

Incendiu la un bloc din Câmpina. O persoană a decedat, 22 persoane au fost evacuate

- Social -

Incendiu la un bloc din Câmpina. O persoană a decedat, 22 persoane au fost evacuate

UPDATE - Persoana găsită carbonizată în apartament este un bărbat în vârstă de 44 de ani. Potrivit ISU Prahova, cauza probabilă a incendiului este "focul deschis în spații închise". Se pare că victima incendiului ar fi dat foc în dormitor unor materiale textile, posibil involuntar. Cercetările continuă.
UPDATE - Incendiul a fost lichidat în jurul orei 7.45. O persoană cu atac de panică a fost asistată medical la fața locului și a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.


Pompierii militari câmpineni au intervenit, miercuri dimineață, în jurul orei 6.00, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc situat pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Este vorba despre Blocul 3A, cel la parterul căruia a funcționat în trecut Poșta Mică, iar acum se află Cafeneaua 5 to go. 

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj SMURD. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, 15 persoane din blocul respectiv s-au autoevacuat din cauza fumului le-a intrat în apartamente, iar alte șapte persoane au fost evacuate de către pompieri, printre care și un bătrân nedeplasabil. Din păcate, în apartamentul afectat de incendiu, pompierii au găsit un bărbat decedat, carbonizat. Intervenția echipajelor de pompieri nu este încă finalizată. Vom reveni.


13 Dec 2023 06:37 6535 vizualizari


Comentarii






1973 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1757 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4580 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1737 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV