Polițiștii din Breaza, ajutoarele lui Moș Nicolae

Social (Categoria articolului)

Polițiștii din Breaza recidivează. În sensul bun și frumos al lucrurilor. Ca și în anii precedenți, și în acest an ei au devenit ajutoarele lui Moș Nicolae și au poposit la Centrul de Plasament din Breaza, de pe Strada Ocinei, acolo unde sunt instituționalizați 45 de copii. Polițiștii le-au oferit daruri copiilor - dulciuri, fructe, sucuri - iar apoi au asistat la un moment artistic pregătit de cei mici pentru ajutoarele lui Moș Nicolae.

Apoi, polițiștii au mers la familia Mariei Pădure, fetița din Nistorești aflată într-un scaun cu rotile. Un caz aparte, apărut în presa județeană, o poveste tristă a unui copil care își trăiește copilăria mai mult prin spitale. Pe lângă Maria, familia Pădure mai are doi copii: Tia (5 ani) și Cătălin (7 ani), iar problemele sunt multe și complicate. Familia Pădure a primit lemne de foc din partea polițiștilor, iar copiii au primit dulciuri și diverse alimente, pentru că au fost cuminți și nu puteau fi ocoliți de Moș Nicolae.
Precizăm faptul că toate darurile, atât cele pentru copiii de la Centrul de Plasament, cât și cele pentru familia Pădure au fost achiziționate din contribuțiile benevole ale polițiștilor din Breaza. Așa cum au făcut în fiecare an, ei au pus mână de la mână și au cumpărat ceea ce trebuia pentru bucuria unor copii a căror viață nu este tocmai ușoară. Un gest frumos, care poate fi urmat și de altele asemenea.

2982 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • TOCITU MARIA 07.12.2018 16:30 CINSTE LOR! CINSTE POLITISTILOR!

Social

2529 vizualizari
11 dec. 2018 19:30

O nouă campanie de donare de sânge la Școala de Poliție Câmpina

1 comentarii

O nouă campanie de donare de sânge, intitulată "Un gram de sânge, o șansă la viață", are loc la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. Este a treia campanie din acest an și se desfășoară pe parcursul a două zile (marți și miercuri), în parteneriat, bineînțeles, cu Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Prahova.

2959 vizualizari
10 dec. 2018 16:49

Haideți să punem mână de la mână și să reconstruim casa unei familii greu încercate, din Câmpina!

2 comentarii

Pe 23 noiembrie 2018, în Câmpina, pe Strada Granicului, izbucnea un incendiu care distrugea aproape în totalitate o casă. A fost un dezastru. Și este un dezastru pentru familia aceea simplă, extrem de modestă, care locuia aici, la Granicului nr.4: străbunica, bunica, două fete și copiii lor (un băiețel și două fetițe). Un necaz pe care nu-l dorim nimănui, dar iată că se abate uneori asupra unor oameni. În prag de iarnă, patru femei și trei copiii au rămas fără casă.

Alte stiri recente

2134 vizualizari
12 dec. 2018 11:35

Departe de casă, dar cu România în suflet. Florica Jinga a sărbătorit Centenarul alături de românii din Tenerife

1 Decembrie este Ziua Națională a României, ziua tuturor românilor, de acasă și de pretutindeni. Iar când ești departe de țară, departe de ai tăi, emoția sărbătorii naționale parcă este și mai puternică. Ți-e dor și, poate, doare, iar sufletul ți-e copleșit de România. În Oceanul Atlantic, în Tenerife, cea mai mare insulă din arhipelagul Canare, există un colț de Românie. Pe 1 Decembrie 2018, comunitatea românească de aici a sărbătorit Centenarul Marii Uniri în straie populare, cu mâncare tradițională și cu muzică românească interpretată de Florica Jinga. A fost o sărbătoare a sufletului românesc în Tenerife, Spania.

2556 vizualizari
11 dec. 2018 20:59

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 11 decembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.