Polițiștii din Breaza au depistat un tânăr care conducea un autoturism... neînmatriculat

Actualitate (Categoria articolului)

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Adunați, aflat la volanul unui autoturism pe raza orașului Breaza, a fost oprit vineri, 15 aprilie 2022, la ora 7.30, de polițiști pentru un control de rutină.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat, bărbatul având o autorizație de circulație a cărei valabilitate era expirată din cursul lunii martie 2022. În această situație, tânărului din comuna Adunați i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2980 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1078 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1123 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

868 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

367 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.