Rezultate excelente pentru tinerii atleți câmpineni la o competiție internațională amicală pentru juniori

Sport (Categoria articolului)

În atletism se obișnuiește ca înaintea competițiilor oficiale să aibă loc și întreceri amicale între mai multe țări, la diverse categorii de vârstă, ca etape pregătitoare pentru competițiile cu miză mare. O astfel de întrecere amicală, rezervată juniorilor I, a avut loc sâmbătă, 11 mai, la Pitești, între echipele din Cipru, Israel, Ucraina, Belarus și, bineînțeles, România. Federația Română de Atletism a acceptat și participarea unor sportivi de la categorii inferioare de vârstă, juniori II, care nu au punctat în clasamentul competiției.

La concursul amical internațional de atletism de la Pitești au participat și doi sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin. Este vorba de Andreea Lungu (aruncarea discului) și Marius Vasile (aruncarea greutății și aruncarea discului), ei obținând performanțe foarte bune, astfel:
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 3, aruncarea discului, 46,16m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 3, aruncarea greutății, 16,70m (cu 78cm peste recordul personal, stabilit în sală, în urmă cu câteva luni);
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 4, aruncarea discului, 46,57m.
Prezent alături de cei doi sportivi la Pitești, antrenorul Nicolae Pavel ne-a declarat: "Deși în afara concursului, fiind juniori II, ambii sportivi de la clubul nostru s-au comportat foarte bine, obținând performanțe remarcabile, care ar fi adus puncte României dacă participau în concursul internațional. Surpriza cea mai mare a fost la Marius, care și-a depășit recordul personal de o manieră entuziasmantă, apreciată de toți cei prezenți la concursul de la Pitești. Ambii sportivi câmpineni au confirmat astfel nivelul de pregătire atins în acest moment și ne dau speranțe la medalii la etapa finală a Campionatului Național Școlar, care este programată peste două săptămâni, tot la Pitești".
Concursul internațional de la Pitești a fost câștigat de Ucraina, țara noastră clasându-se pe locul al doilea.

5771 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1733 vizualizari
26 mar. 2023 20:04

Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

1746 vizualizari
26 mar. 2023 19:34

CS Câmpina s-a calificat în turneul semifinal la handbal feminin

După ce vineri și sâmbătă a trecut fără drept de apel de echipele cu care fusese repartizată în grupă, CS Câmpina a jucat duminică faza finală a turneului regional. Partidele s-au desfășurat la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”, iar elevele lui Daniel Vasile s-au calificat la turneul semifinal național de pe locul al doilea în această regiune.

Alte stiri recente

143 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1274 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.