Rezultate excelente pentru tinerii atleți câmpineni la o competiție internațională amicală pentru juniori

Sport (Categoria articolului)

În atletism se obișnuiește ca înaintea competițiilor oficiale să aibă loc și întreceri amicale între mai multe țări, la diverse categorii de vârstă, ca etape pregătitoare pentru competițiile cu miză mare. O astfel de întrecere amicală, rezervată juniorilor I, a avut loc sâmbătă, 11 mai, la Pitești, între echipele din Cipru, Israel, Ucraina, Belarus și, bineînțeles, România. Federația Română de Atletism a acceptat și participarea unor sportivi de la categorii inferioare de vârstă, juniori II, care nu au punctat în clasamentul competiției.

La concursul amical internațional de atletism de la Pitești au participat și doi sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin. Este vorba de Andreea Lungu (aruncarea discului) și Marius Vasile (aruncarea greutății și aruncarea discului), ei obținând performanțe foarte bune, astfel:
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 3, aruncarea discului, 46,16m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 3, aruncarea greutății, 16,70m (cu 78cm peste recordul personal, stabilit în sală, în urmă cu câteva luni);
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 4, aruncarea discului, 46,57m.
Prezent alături de cei doi sportivi la Pitești, antrenorul Nicolae Pavel ne-a declarat: "Deși în afara concursului, fiind juniori II, ambii sportivi de la clubul nostru s-au comportat foarte bine, obținând performanțe remarcabile, care ar fi adus puncte României dacă participau în concursul internațional. Surpriza cea mai mare a fost la Marius, care și-a depășit recordul personal de o manieră entuziasmantă, apreciată de toți cei prezenți la concursul de la Pitești. Ambii sportivi câmpineni au confirmat astfel nivelul de pregătire atins în acest moment și ne dau speranțe la medalii la etapa finală a Campionatului Național Școlar, care este programată peste două săptămâni, tot la Pitești".
Concursul internațional de la Pitești a fost câștigat de Ucraina, țara noastră clasându-se pe locul al doilea.

4258 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1813 vizualizari
17 iul. 2019 22:44

Sportivii câmpineni de la Barracuda și Contratimp au dominat Campionatul Național de Înot pentru Cadeți

În perioada 11-14 iulie 2019, la Târgoviște, într-o excelentă bază sportivă, a avut loc Campionatul Național de Înot pentru Cadeți, competiție care a reunit sportivi din întreaga țară. Spre cinstea lor, înotătorii de la cluburile câmpinene Barracuda (antrenor coordonator Gabriel Cojocaru) și Contratimp (antrenor coordonator Octavian Postolache) au înregistrat mai multe succese, dominând competiția. Sportivii celor două cluburi au adunat opt titluri de campion național, în două probe îmbunătățindu-se și recordurile naționale, și trei titluri de vicecampion național.

1881 vizualizari
17 iul. 2019 20:21

Câmpineanul Laurențiu Mîncu, pe a treia treaptă a podiumului la concursul de forță organizat de Strongman România

La sfârșitul săptămânii trecute, pe platforma Petroutilaj de la Poiana Câmpina a avut loc concursul de forță STRONGMAN, organizat de Strongman România, cu sprijinul lui Mircea Pârjol și Adrianei Geamănu, sportivi de talie mondială, cu rezultate remarcabile la concursurile internaționale de strongman. Printre concurenți s-a numărat și câmpineanul Laurențiu Mîncu (27 ani), care la finalul celor cinci probe ale competiției a urcat pe treapta a treia a podiumului.

Alte stiri recente

96 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

596 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.