Rezultate excelente pentru tinerii atleți câmpineni la o competiție internațională amicală pentru juniori

Sport (Categoria articolului)

În atletism se obișnuiește ca înaintea competițiilor oficiale să aibă loc și întreceri amicale între mai multe țări, la diverse categorii de vârstă, ca etape pregătitoare pentru competițiile cu miză mare. O astfel de întrecere amicală, rezervată juniorilor I, a avut loc sâmbătă, 11 mai, la Pitești, între echipele din Cipru, Israel, Ucraina, Belarus și, bineînțeles, România. Federația Română de Atletism a acceptat și participarea unor sportivi de la categorii inferioare de vârstă, juniori II, care nu au punctat în clasamentul competiției.

La concursul amical internațional de atletism de la Pitești au participat și doi sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin. Este vorba de Andreea Lungu (aruncarea discului) și Marius Vasile (aruncarea greutății și aruncarea discului), ei obținând performanțe foarte bune, astfel:
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 3, aruncarea discului, 46,16m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 3, aruncarea greutății, 16,70m (cu 78cm peste recordul personal, stabilit în sală, în urmă cu câteva luni);
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 4, aruncarea discului, 46,57m.
Prezent alături de cei doi sportivi la Pitești, antrenorul Nicolae Pavel ne-a declarat: "Deși în afara concursului, fiind juniori II, ambii sportivi de la clubul nostru s-au comportat foarte bine, obținând performanțe remarcabile, care ar fi adus puncte României dacă participau în concursul internațional. Surpriza cea mai mare a fost la Marius, care și-a depășit recordul personal de o manieră entuziasmantă, apreciată de toți cei prezenți la concursul de la Pitești. Ambii sportivi câmpineni au confirmat astfel nivelul de pregătire atins în acest moment și ne dau speranțe la medalii la etapa finală a Campionatului Național Școlar, care este programată peste două săptămâni, tot la Pitești".
Concursul internațional de la Pitești a fost câștigat de Ucraina, țara noastră clasându-se pe locul al doilea.

5898 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

642 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

960 vizualizari
17 apr. 2024 18:22

De ce nu mai vin câmpinenii la competițiile sportive?

2 comentarii

De o bună bucată de vreme încoace, la competițiile sportive de la Câmpina vin tot mai puțini spectatori. Care ar fi cauza acestei lipse de interes din partea câmpinenlor față de orice fel de sport?

Alte stiri recente

445 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

200 vizualizari
18 apr. 2024 11:14

În primul trimestru din 2024, câmpinenii au plătit impozite de aproape 10 milioane lei

31 martie a fost primul termen de plată pentru impozitele locale, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. În plus, cei care și-au achitat integral obligațiile fiscale au beneficiat de o reducere de 10%.