O nouă pensiune la Valea Doftanei, într-o locație superbă - "Casa la Doi Papuci"

Actualitate (Categoria articolului)

În comuna Valea Doftanei, la aproape un kilometru de Barajul Paltinu, într-o locație liniștită și cu o priveliște superbă, s-a deschis “Casa la Doi Papuci”, o pensiune unde se pot petrece clipe de neuitat alături de familie sau prieteni.

Pensiunea dispune de patru camere duble, fiecare cu baie proprie, televizor și internet, încălzire în pardoseală; un living generos, dotat cu canapele, televizor, o baie de serviciu, internet Wi-Fi; o bucătorie ultra-utilată, unde cafeaua și ceaiul, de bună calitate, sunt oferite cu drag din partea casei. De asemenea, Casa la Doi Papuci are un loc de joacă pentru copii, un leagăn rustic, grătar, un foișor și o parcare privată supravegheată video. Locația este foarte frumoasă și oferă o priveliște superbă asupra zonei văii Doftanei.
“Casa la Doi Papuci” este o pensiune nouă, construită în anul 2021, un loc minunat de relaxare în week-end sau chiar în vacanță. Dacă sunteți interesați puteți suna la 0725.081.208 sau puteți accesa pagina de Facebook a pensiunii. (P)

4162 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1604 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.