Un câmpinean bate la porţile K1, în gala din 7 aprilie, de la Bucureşti, transmisă inclusiv în America

Sport (Categoria articolului)

Vineri, 7 aprilie, de la ora 20.00, în Pavilionul Central de la Romexpo Bucureşti va avea loc o nouă gală de Superkombat, pe care promotorul Eduard Irimia o organizează în colaborare cu celebrul post de televiziune CBS Sports Network. Pentru prima dată într-o astfel de gală se va afla şi un câmpinean - Iustin Valentin Horja.

Iustin Valentin Horja va împlini 31 de ani pe 5 octombrie, iar până acum a fost legitimat şi a concurat doar în competiţii de box. Acum s-a decis să facă pasul spre K1, întâlnirea cu Eduard Irimia fiindu-i facilitată de Cătălin Robert Minea. Iustin Valentin Horja s-a născut în Proviţa de Jos, satul Drăgăneasa. A absolvit Liceul Tehnologic Energetic și locuiește în Câmpina. Se va afla la prima sa competiţie de Superkombat K1 şi îl va avea ca adversar pe un alt român - Alexandru Radnev.
Gala din 7 aprilie reuneşte luptători din Elveţia, Australia, Marea Britanie, Spania, Maroc, Grecia, Polonia şi, bineînţeles, România, şi va fi transmisă în 95 de ţări, de pe 5 continente, inclusiv în Statele Unite ale Americii, prin postul de televiziune CBS Sports Network. În România, gala va fi transmisă de postul de televiziune Sport.ro. "Este o mândrie că am reuşit să ducem un produs românesc să fie transmis şi în America, iar asta nu face altceva decât să ne ambiţioneze să muncim şi mai mult", a declarat Eduard Irimia la Sport.ro.
Costul unui bilet la gala din 7 aprilie de la Bucureşti începe de la 50 lei, iar cei interesaţi să îl urmărească direct pe Iustin Valentin Horja în ringul K1 pot obţine bilete sunând la numărul de telefon 0727.111.252.

10389 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2543 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).