Mai multe medalii pentru câmpinenii prezenți la Campionatul Național de Starturi la Bob de la Câmpulung Muscel

Sport (Categoria articolului)

Patru sportivi câmpineni au participat la Câmpulung Muscel la Campionatul Național de Starturi la Bob, o competiție premergătoare începerii sezonului, o etapă importantă înaintea întrecerilor oficiale. Este vorba de sportivii Georgeta Popescu (campioană olimpică de tineret en-titre la monobob), Ioana Plăvan (campioană națională la atletism, în proba de aruncarea suliței, la seniori), Teodora Vlad (cu numeroase titluri naționale și o prezență constantă în lotul României de bob la competiții internaționale) și Mihai Calancea (de asemenea, cu multe titluri naționale și membru de bază al lotului național de bob, participant la numeroase competiții internaționale), pregătiți pentru acest concurs de un colectiv de antrenori condus de Cezar Popescu.

Iată și rezultatele tehnice realizate de sportivii câmpineni:
Teodora Vlad, Ioana Plăvan - locul I la bob feminin două persoane;
Mihai Calancea (cu Andrei Nica) - locul I la bob masculin două persoane, categoria under 23 și under 20;
Georgeta Popescu - locul II la proba individuală pilot;
Georgeta Popescu (cu Ștefania Viscun) - locul III la bob feminin două persoane;
Teodora Vlad - locul III la monobob;
Georgeta Popescu, Mihai Calancea (cu Raul Predescu, Andrei Nica) - locul III la bob patru persoane, categoria under 23 și under 20.
Sunt rezultate bune și foarte bune, care dau speranțe pentru o serie de performanțe de excepție în sezonul de iarnă la bob.

 

2872 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1239 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2014 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.