CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Polițiștii au desfășurat ample acțiuni în Prahova, inclusiv la Câmpina

- Actualitate -

Polițiștii au desfășurat ample acțiuni în Prahova, inclusiv la Câmpina

Joi, 21 septembrie, in județul Prahova au fost organizate și desfășurate 10 acțiuni în municipiile Ploiești și Câmpina, în orașele Băicoi, Plopeni și Slănic, în comunele Apostolache, Bărcănești și Bălțești și pe drumurile naționale din județ. 

Astfel, polițiști ai mai multor structuri, împreună cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au acționat în zonele în care se comit infracțiuni stradale și acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, și nu numai, pentru combaterea acestora, dar și pe drumurile publice din județ pentru reducerea numărului de accidente rutiere. 
Pe linie rutieră, s-a acționat preponderent pentru combaterea conducerii de autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, sens în care au fost controlate peste 450 de autovehicule, fiind efectuate aproximativ 225 de testări cu aparatele etilotest și drugtest, dar și pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român. Au fost legitimate aproximativ 600 de persoane și au fost efectuate 9 controale corporale, patru controale ale bagajelor, fiind efectuate verificări și în incinta a 8 societăți comerciale și a 7 săli de jocuri. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate, în total 276 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea la regimul rutier, menționând 70 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 23 pietonilor pentru traversări neregulamentare, 15 pentru starea tehnică a autovehiculelor, dar și patru în cazul a patru persoane depistate conducând sub influența băuturilor alcoolice.
De asemenea, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Valoarea totală a acestora depășește 59.000 de lei. 
Totodată, au fost reținute 12 permise de conducere, dintre care patru pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și două pentru nerespectarea regimului legal de viteză, precum și 12 certificate de înmatriculare, pentru diferite nereguli constatate.

(Foto cu caracter ilustrativ)


22 Sep 2023 16:15 1089 vizualizari


Comentarii


1075 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
762 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
978 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4219 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV