CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Polițiștii au desfășurat ample acțiuni în Prahova, inclusiv la Câmpina

- Actualitate -

Polițiștii au desfășurat ample acțiuni în Prahova, inclusiv la Câmpina

Joi, 21 septembrie, in județul Prahova au fost organizate și desfășurate 10 acțiuni în municipiile Ploiești și Câmpina, în orașele Băicoi, Plopeni și Slănic, în comunele Apostolache, Bărcănești și Bălțești și pe drumurile naționale din județ. 

Astfel, polițiști ai mai multor structuri, împreună cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au acționat în zonele în care se comit infracțiuni stradale și acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, și nu numai, pentru combaterea acestora, dar și pe drumurile publice din județ pentru reducerea numărului de accidente rutiere. 
Pe linie rutieră, s-a acționat preponderent pentru combaterea conducerii de autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, sens în care au fost controlate peste 450 de autovehicule, fiind efectuate aproximativ 225 de testări cu aparatele etilotest și drugtest, dar și pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român. Au fost legitimate aproximativ 600 de persoane și au fost efectuate 9 controale corporale, patru controale ale bagajelor, fiind efectuate verificări și în incinta a 8 societăți comerciale și a 7 săli de jocuri. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate, în total 276 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea la regimul rutier, menționând 70 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 23 pietonilor pentru traversări neregulamentare, 15 pentru starea tehnică a autovehiculelor, dar și patru în cazul a patru persoane depistate conducând sub influența băuturilor alcoolice.
De asemenea, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Valoarea totală a acestora depășește 59.000 de lei. 
Totodată, au fost reținute 12 permise de conducere, dintre care patru pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și două pentru nerespectarea regimului legal de viteză, precum și 12 certificate de înmatriculare, pentru diferite nereguli constatate.

(Foto cu caracter ilustrativ)


22 Sep 2023 16:15 1103 vizualizari


Comentarii


225 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
284 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1238 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1768 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV