CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Campionii absențelor din Consiliul Local Câmpina - Andrei Duran, Aron Sabo și Horațiu Zăgan. Cine le dă cartonașul galben?

- Actualitate -

Campionii absențelor din Consiliul Local Câmpina - Andrei Duran, Aron Sabo și Horațiu Zăgan. Cine le dă cartonașul galben?

Spre deosebire de legislaturile locale precedente, în acest mandat s-a stabilit un adevărat record al numărului ședințelor Consiliului Local Câmpina. Din păcate, sunt unii consilieri locali care par să nu poată ține ritmul (fizic sau online) al ședințelor ordinare, extraordinare și de îndată convocate de primar...

Am pornit acest articol în urma unei analize a situației absenților nemotivat de la ședințele Consiliului Local din ultimele trei luni încheiate, respectiv perioada aprilie - iunie. În aceste trei luni au fost zece ședințe ale Consiliului Local Câmpina. Situația absențelor nemotivate este următoarea:
Andrei Duran (PSD) - a lipsit la șase ședințe, dintre care la patru consecutive;
Aron Sabo (PMP) - a lipsit la cinci ședințe, dintre care trei consecutive și apoi alte două consecutive;
Horațiu Zăgan (PSD) - a lipsit la cinci ședințe, dintre care două consecutive;
Marius Anghelescu (PMP) - a lipsit la patru ședințe;
Liviu Davidescu (Pro-România) - a lipsit la patru ședințe;
Liviu Dumitrache (USR), Bogdan Ene (PMP), Dan Nica (PNL), Cosmin Raț (POL) - au lipsit la o ședință.
Reamintim că este vorba doar de absențe nemotivate și ne referim doar la cele zece ședințe din ultimele trei luni, aprilie - iunie. La acestea putem adăuga absențele consilierilor Andrei Duran, Aron Sabo și Horațiu Zăgan și de la singura ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local din cursul acestei luni.
Acum, să vedem ce spune Codul Administrativ, dar și Regulamentul Consiliului Local Câmpina în astfel de situații:
Aliniatul 3, articolul 137 din Codul Administrativ: ”Consilierul local care absentează nemotivat de două ori consecutiv la ședințele consiliului local este sancționat, în condițiile articolului 233”.
Aliniatul 1, articolul 233 din Codul Administrativ: ”Consiliul Local poate aplica următoarele sancțiuni disciplinare: avertismentul, chemarea la ordine, retragerea cuvântului, eliminarea din sala de ședințe (n.n. - sancțiuni pe care le poate lua președintele de ședință)...”
Așadar, președintele de ședință ar trebui să anunțe numele consilierilor care au absentat la mai mult de două ședințe anterioare consecutive și să dispună și să anunțe măsura pe care decide să o ia împotriva acestora. Că până la prezumtiva sancționare din partea electoratului... mai e cale lungă.


26 Jul 2023 07:48 2748 vizualizari


Comentarii


  • 27.07.2023 08:00 Alin Știți sloganul:Apărați Campina.Astia care nu vor pasaj sunt capabili sa gestioneze situația.Or fi buni gospodari la ei acasă,degeaba au CV stufos,studii,funcții.Asa că dați drumul la pasaj.Mai bine calea Dacia 2 spre Poiana.Nu îmi explic,daca nu sunt șocante,cum le a făcut celor la Poiana in 8 ani ...oamenii aia nu îl vota
  • 27.07.2023 07:22 Ionut Campionul absentelor, la numarul de minute lipsite este de departe primarul, care fuge de fiecare data din toate sedintele de teama de a raspunde la intrebarile consilierilor. Deci pana la cartonasul galben, ar trebui unul rosu pentru el.
  • 26.07.2023 12:43 diss Nici nu mai contează! Niște neica nimeni toți, din Consiliul Local, citiți-le CV-urile și vă veți convinge, iar bomboana de pe ”colivă” este acest primar care are un singur proiect: o mare groapă care să bulverseaze viața cămpinenilor pentru următorii 10 ani!🤑
  • 26.07.2023 10:06 Ion Sunt curios dacă primesc și indemnizația întreaga. Unii dintre ei sunt probabil ocupați, mai ales ca sunt la pensie
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
224 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
427 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
516 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
900 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV