Două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere produse vineri dimineață, în Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

La interval de numai câteva zeci de minute, două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere pe șoselele din Prahova.

Pe DN72, pe raza comunei Ariceștii Rahtivani, din județul Prahova, a avut loc vineri dimineață un accident rutier grav, soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 60 ani. Accidentul s-a produs între o basculantă și un aututorism în care se aflau patru persoane. Două dintre persoanele aflate în autoturism au rămas încarcerate și erau inconștiente, în vreme ce o a treia persoană, conștientă, a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj de la Ambulanță. Cele două persoane încarcerate au fost extrase. Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 60 ani, a fost declarat decedat, în vreme ce un bărbat în vârstă de 23 ani pasager în autoturism, inconștient, a fost preluat de elicopterul SMURD.
După numai câteva zeci de minute, la Albești Paleologu, pe DN1, s-a produs un alt accident rutier grav. O autocisternă fără încărcătură a lovit frontal un autoturism în care se aflau două persoane. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat și în stare de inconștiență. Extras dintr fiarele mașinii, bărbatul în vârstă de 55 ani nu a răspuns manevrelor de resusictare, fiind declarat decedat.

(Foto - ISU Prahova)

2213 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

511 vizualizari
09 dec. 2023 17:52

Primim de cititori. Cine o fi găsit această prescurtare pentru bulevard?

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă pe Calea Dacia, pe sensul de intrare în municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

620 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.