CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere produse vineri dimineață, în Prahova

- Actualitate -

Două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere produse vineri dimineață, în Prahova

La interval de numai câteva zeci de minute, două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere pe șoselele din Prahova.

Pe DN72, pe raza comunei Ariceștii Rahtivani, din județul Prahova, a avut loc vineri dimineață un accident rutier grav, soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 60 ani. Accidentul s-a produs între o basculantă și un aututorism în care se aflau patru persoane. Două dintre persoanele aflate în autoturism au rămas încarcerate și erau inconștiente, în vreme ce o a treia persoană, conștientă, a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj de la Ambulanță. Cele două persoane încarcerate au fost extrase. Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 60 ani, a fost declarat decedat, în vreme ce un bărbat în vârstă de 23 ani pasager în autoturism, inconștient, a fost preluat de elicopterul SMURD.
După numai câteva zeci de minute, la Albești Paleologu, pe DN1, s-a produs un alt accident rutier grav. O autocisternă fără încărcătură a lovit frontal un autoturism în care se aflau două persoane. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat și în stare de inconștiență. Extras dintr fiarele mașinii, bărbatul în vârstă de 55 ani nu a răspuns manevrelor de resusictare, fiind declarat decedat.

(Foto - ISU Prahova)


01 Sep 2023 11:07 2342 vizualizari


Comentarii


950 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1087 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1282 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
1003 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV