Câmpina mai încearcă o asociere cu Consiliul Județean Prahova. De această dată, pentru apă și canalizare

Actualitate (Categoria articolului)

Marți, 29 noiembrie, de la ora 17.00, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre cele 18 puncte din proiectul ordinii de zi fiind aprobarea unui acord de parteneriat cu Consiliul Județean Prahova pentru realizarea, reabilitarea, extinderea și modernizarea unor obiective de investiții în sistemul de alimentare cu apă și canalizare.

Este un proiect aflat deocamdată în fază incipientă, având în vedere că pe site-ul Ministerului Mediului a fost publicat de puțin timp Ghidul specific privind regulile și condițiile aplicabile finanțării din fondurile europene prin Programul Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelului de proiecte pentru extinderea sistemelor de apă și canalizare. 
Deși pare un proiect mai degrabă tehnic și aduce mai mult cu un acord de principiu, va fi interesant de văzut cum vor vota unii consilieri câmpineni, care nu mai departe de începutul lunii trecute au respins un parteneriat asemănător cu Consiliul Județean, care avea ca obiect cofinanțarea investiției care include și controversatul pasaj subteran. Atunci, votul decisiv a fost al consilierilor din USR și PMP. Acum, rămâne de văzut cum se va vota în Consiliul Local Câmpina și dacă se va demonstra că votul precedent a fost doar un vot împotriva proiectului primarului Alin Moldoveanu sau, poate, consilierii câmpineni nu sunt de acord cu o asemenea colaborare cu Consiliul Județean. Vom vedea.

2619 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1079 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1124 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

899 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

429 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.