Câmpina mai încearcă o asociere cu Consiliul Județean Prahova. De această dată, pentru apă și canalizare

Actualitate (Categoria articolului)

Marți, 29 noiembrie, de la ora 17.00, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre cele 18 puncte din proiectul ordinii de zi fiind aprobarea unui acord de parteneriat cu Consiliul Județean Prahova pentru realizarea, reabilitarea, extinderea și modernizarea unor obiective de investiții în sistemul de alimentare cu apă și canalizare.

Este un proiect aflat deocamdată în fază incipientă, având în vedere că pe site-ul Ministerului Mediului a fost publicat de puțin timp Ghidul specific privind regulile și condițiile aplicabile finanțării din fondurile europene prin Programul Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelului de proiecte pentru extinderea sistemelor de apă și canalizare. 
Deși pare un proiect mai degrabă tehnic și aduce mai mult cu un acord de principiu, va fi interesant de văzut cum vor vota unii consilieri câmpineni, care nu mai departe de începutul lunii trecute au respins un parteneriat asemănător cu Consiliul Județean, care avea ca obiect cofinanțarea investiției care include și controversatul pasaj subteran. Atunci, votul decisiv a fost al consilierilor din USR și PMP. Acum, rămâne de văzut cum se va vota în Consiliul Local Câmpina și dacă se va demonstra că votul precedent a fost doar un vot împotriva proiectului primarului Alin Moldoveanu sau, poate, consilierii câmpineni nu sunt de acord cu o asemenea colaborare cu Consiliul Județean. Vom vedea.

2605 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.