La Câmpina se deschide duminică, 18 decembrie, Restaurantul TOSCANO

Eveniment (Categoria articolului)

Așa cum reiese și din denumire, noul restaurant va aduce la Câmpina un crâmpei din Toscana, cea mai frumoasă regiune a Italiei și una dintre cele mai frumoase din lume. Preparatele restaurantului sunt aduse direct din Toscana, bucătarul este din Toscana, așa că nu vă rămâne decât să vă bucurați de locația foarte frumoasă și delicioasele mâncăruri cu specific toscan, pregătite de... Enzo Saracino.

Bucătarul Enzo Saracino provine chiar din Toscana. "Aici, în regiunea natală, am urmat cursurile școlii de bucătari din cadrul Institutului de Stat din Montecatini Terme. Pasiunea pentru gătit mi-am descoperit-o încă din adolescență, iar apoi am studiat profund în acest domeniu. Am început să lucrez ca simplu bucătar, apoi am avansat până la șef de restaurant într-un hotel de cinci stele. În prezent sunt președintele Asociației Bucătarilor din Regiunea Toscana și membru al Federației Italiene a Bucătarilor. În urmă cu cinci ani am venit pentru prima dată în România, atunci ca turist. Am descoperit locuri extraordinare, dar și minunata ospitalitate românească. Apoi a venit această provocare de a gestiona două restaurante în Parcul Soceram din Câmpina. Chiar consider că este o mare provocare pentru mine și tocmai de aceea am luat decizia de a mă stabili aici. Vă așteptăm pe toți cu drag la Restaurantul Toscano", ne-a declarat Enzo Saracino. (video)

Restaurantul Toscano se află în incinta Parcului Soceram de pe Muscel. Deschiderea oficială are loc mâine, 18 decembrie 2016. După cum spuneam, este un restaurant cu specific toscan și este primul care se deschide în parcul de pe Muscel. Anul viitor va urma deschiderea celui de-al doilea restaurant - STEAK HOUSE. 
Rezervări la Toscano puteți face la numărul de telefon 0723.585.238.

37775 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • sorina 19.12.2016 22:57 Buna seara! V-am vizitat,locatia superba,ospitalitatea salariaților ok! , Dar tortul casei pe care l-am servit nu a fost tocmai ok ,cu părere de rău ,dar nu este numai parerea mea,poate se mai lucrează puțin la el,
  • lixandru magdalena 02.01.2017 17:58 am vizitat locatia dumneavoastra , am servit o cafea , o limonada foarte buneeee , foarte frumos , ma bucur tare ca avem o asa locatie in orasul nostru .
  • Georgiana 03.03.2019 13:47 Mâncare foarte bună la un preț convenabil, o locație superbă și ospitalieră.
  • valea doftanei 24.01.2023 14:02 Am vizitat cu colegii mei de birou aceasta locatie deosebita. Mancare preparata din ingrediente italiene de calitate. Cu siguranta vom reveni.

Eveniment

2230 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4307 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

24 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

1654 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape: