CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina se deschide duminică, 18 decembrie, Restaurantul TOSCANO

- Eveniment -

La Câmpina se deschide duminică, 18 decembrie, Restaurantul TOSCANO

Așa cum reiese și din denumire, noul restaurant va aduce la Câmpina un crâmpei din Toscana, cea mai frumoasă regiune a Italiei și una dintre cele mai frumoase din lume. Preparatele restaurantului sunt aduse direct din Toscana, bucătarul este din Toscana, așa că nu vă rămâne decât să vă bucurați de locația foarte frumoasă și delicioasele mâncăruri cu specific toscan, pregătite de... Enzo Saracino.

Bucătarul Enzo Saracino provine chiar din Toscana. "Aici, în regiunea natală, am urmat cursurile școlii de bucătari din cadrul Institutului de Stat din Montecatini Terme. Pasiunea pentru gătit mi-am descoperit-o încă din adolescență, iar apoi am studiat profund în acest domeniu. Am început să lucrez ca simplu bucătar, apoi am avansat până la șef de restaurant într-un hotel de cinci stele. În prezent sunt președintele Asociației Bucătarilor din Regiunea Toscana și membru al Federației Italiene a Bucătarilor. În urmă cu cinci ani am venit pentru prima dată în România, atunci ca turist. Am descoperit locuri extraordinare, dar și minunata ospitalitate românească. Apoi a venit această provocare de a gestiona două restaurante în Parcul Soceram din Câmpina. Chiar consider că este o mare provocare pentru mine și tocmai de aceea am luat decizia de a mă stabili aici. Vă așteptăm pe toți cu drag la Restaurantul Toscano", ne-a declarat Enzo Saracino. (video)

Restaurantul Toscano se află în incinta Parcului Soceram de pe Muscel. Deschiderea oficială are loc mâine, 18 decembrie 2016. După cum spuneam, este un restaurant cu specific toscan și este primul care se deschide în parcul de pe Muscel. Anul viitor va urma deschiderea celui de-al doilea restaurant - STEAK HOUSE. 
Rezervări la Toscano puteți face la numărul de telefon 0723.585.238.


17 Dec 2016 17:01 38580 vizualizari


Comentarii


  • 24.01.2023 14:02 valea doftanei Am vizitat cu colegii mei de birou aceasta locatie deosebita. Mancare preparata din ingrediente italiene de calitate. Cu siguranta vom reveni.
  • 03.03.2019 13:47 Georgiana Mâncare foarte bună la un preț convenabil, o locație superbă și ospitalieră.
  • 02.01.2017 17:58 lixandru magdalena am vizitat locatia dumneavoastra , am servit o cafea , o limonada foarte buneeee , foarte frumos , ma bucur tare ca avem o asa locatie in orasul nostru .
  • 19.12.2016 22:57 sorina Buna seara! V-am vizitat,locatia superba,ospitalitatea salariaților ok! , Dar tortul casei pe care l-am servit nu a fost tocmai ok ,cu părere de rău ,dar nu este numai parerea mea,poate se mai lucrează puțin la el,
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
855 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
1525 vizualizari 13 Jun 2024 21:59 Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Comuna Cornu excelează atunci când vine vorba de organizarea de evenimente, dar, dintre toate, Ziua Eroilor pare cea mai apropiată de sufletul administrației din, probabil, cea mai europeană comună din Prahova și nu numai.

citeste mai mult
948 vizualizari 11 Jun 2024 08:58 Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Din anul 2022, seniorii câmpineni și din localitățile limitrofe au participat la acțiunile proiectului ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”, inițiat de Asociația CAR Pensionari Câmpina.

citeste mai mult
865 vizualizari 04 Jun 2024 17:46 Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Pe scena Casei Tineretului din Câmpina s-a jucat, luni seară, spectacolul "O noapte furtunoasă", după I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV