CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Poiana Câmpina în sărbătoare. Super spectacol de Ziua Comunei

- Eveniment -

Poiana Câmpina în sărbătoare. Super spectacol de Ziua Comunei

În fiecare an, de Sfânta Maria Mare, poienarii își sărbătoresc localitatea, anul acesta împlinindu-se 507 ani de la prima atestare documentară a comunei Poiana Câmpina. Lume multă la "petrecerea" din centrul comunei, public numeros la spectacolul organizat de Primărie și Consiliul Local. Un super spectacol prezentat de Flick și Răzvan Popescu, matinalii de la Radio ZU, într-o formă de zile mari.

Pe scenă au urcat mai întâi ansamblurile folclorice "Poienița" din Poiana Câmpina și "Cosmineanca" din comuna Cosminele și tinerii, dar foarte talentații interpreți Alexandru Acatrinei și Bianca Baicu (Poiana Câmpina), Florin Cârciu (Cornu) și Leo Dobre (Câmpina). Apoi au venit cei mari, consacrații, soliști îndragiți și aplaudați de public: Nicu Paleru, Julia Jianu, Alesis, Trupa Heaven și Formația Talisman. Au existat și momente umoristice cu Vacanța Mare (Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu - Axinte, reuniți anul acesta în mai multe spectacole pentru a marca împlinirea a 30 de ani de la înființarea grupului). Și pentru Talisman, 2017 este un an aniversar, această formație minunată împlinește 20 de ani de existență. De altfel, un grup de motocicliști de la Asociația Happy Street Brotherhood MF din Câmpina i-au făcut o frumoasă surpriză lui Alin Oprea, solistul formației Talisman. În momentul în care acesta și-a început recitalul, băieții au adus motoarele în fața scenei, le-au turat la maxim și au aprins artificii, creând un moment inedit, chiar frumos, un moment emoționant pentru Alin Oprea. Spectacolul de la Poiana Câmpina s-a încheiat cu un foc de artificii.

Citiți și Ziua comunei Poiana Câmpina. Sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie și premierea elevilor de nota 10


16 Aug 2017 21:26 6706 vizualizari


Comentarii


2009 vizualizari 26 May 2024 22:21

"Flori de cântec prahovean", la a VIII-a ediție. Iată câștigătorii concursului județean organizat de școala din Poiana Câmpina

Festivalul-concurs de muzică populară "Flori de cântec prahovean", organizat de Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina, a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. Este adevărat, evenimentul nu a avut loc în anii marcați de pandemie, dar a fost reluat ulterior, spre bucuria copiilor care doresc să participe la astfel de concursuri, să urce pe scenă, să cânte și să încânte publicul.

citeste mai mult
719 vizualizari 26 May 2024 11:10 La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

Ajuns la ediția a XVIII-a, concursul muzical județean ”Suflet de copil” a avut loc joi, 23 mai, pe scena Casei Tineretului, din Câmpina, în organizarea Clubului Copiilor, condus de profesor Alice Botoacă.

citeste mai mult
4236 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1931 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV