Poiana Câmpina în sărbătoare. Super spectacol de Ziua Comunei

Eveniment (Categoria articolului)

În fiecare an, de Sfânta Maria Mare, poienarii își sărbătoresc localitatea, anul acesta împlinindu-se 507 ani de la prima atestare documentară a comunei Poiana Câmpina. Lume multă la "petrecerea" din centrul comunei, public numeros la spectacolul organizat de Primărie și Consiliul Local. Un super spectacol prezentat de Flick și Răzvan Popescu, matinalii de la Radio ZU, într-o formă de zile mari.

Pe scenă au urcat mai întâi ansamblurile folclorice "Poienița" din Poiana Câmpina și "Cosmineanca" din comuna Cosminele și tinerii, dar foarte talentații interpreți Alexandru Acatrinei și Bianca Baicu (Poiana Câmpina), Florin Cârciu (Cornu) și Leo Dobre (Câmpina). Apoi au venit cei mari, consacrații, soliști îndragiți și aplaudați de public: Nicu Paleru, Julia Jianu, Alesis, Trupa Heaven și Formația Talisman. Au existat și momente umoristice cu Vacanța Mare (Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu - Axinte, reuniți anul acesta în mai multe spectacole pentru a marca împlinirea a 30 de ani de la înființarea grupului). Și pentru Talisman, 2017 este un an aniversar, această formație minunată împlinește 20 de ani de existență. De altfel, un grup de motocicliști de la Asociația Happy Street Brotherhood MF din Câmpina i-au făcut o frumoasă surpriză lui Alin Oprea, solistul formației Talisman. În momentul în care acesta și-a început recitalul, băieții au adus motoarele în fața scenei, le-au turat la maxim și au aprins artificii, creând un moment inedit, chiar frumos, un moment emoționant pentru Alin Oprea. Spectacolul de la Poiana Câmpina s-a încheiat cu un foc de artificii.

Citiți și Ziua comunei Poiana Câmpina. Sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie și premierea elevilor de nota 10

6447 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1956 vizualizari
08 iun. 2023 18:40

Anna Lesko și Direcția 5 vor concerta la Festivalul Cireșelor de la Bănești

În week-end-ul 17-18 iunie, la Bănești, în satul Urleta, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei manifestări Festivalul Cireșelor.

Alte stiri recente

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.