Situație inedită la Școala de Poliție Câmpina: mai puțini candidați decât numărul de locuri!

Actualitate (Categoria articolului)

Este pentru prima dată în istoria Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina când se ajunge în situația ca înaintea examenului scris, care are loc sâmbătă, 27 mai, numărul candidaților să fie mai mic decât numărul locurilor scoase la concurs.

La sesiunea din primăvara acestui an, pentru Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina s-au înscris aproape 2.000 de candidați. După ssuținerea probelor fizice, în perioada 19-24 mai, au mai rămas în cursa pentru cele 1340 locuri (dintre care 20 pentru romi și 10 pentru alte minorități) un număr de 1.002 candidați.
Proba scrisă are loc sâmbătă, 27 mai, iar din experiența precedentelor sesiuni de admitere sunt destui candidați c are nu reușesc să obină nota minimă necesară admiterii, nota 5. În plus, în perioada 31 mai - 29 iunie are loc și examinarea medicală pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în funcție de instituția de învățământ vizată, în ordinea descrescătoare a notelor finale.
Rezultatele finale ale admiterii vor fi aduse la cunoștința candidaților prin afișare la sediul unităților de învățământ și prin postare pe site-urile oficiale ale acestora, până la data de 30 iunie 2023. Este pentru prima dată în istoria acestei instituții de învățământ când nu se vor ocupa toate locurile scoase la concurs.

3085 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gabriel Florea 27.05.2023 12:44 Poate unii se bucura, dar mie mi se pare trista situatia. Numai concurenta a adus Politia Romana la ceea ce este astazi, adica o institutie competenta, pe care cetateanul se poate baza si care se ridica la standardele europene. Nu va lasati aburiti de cele cateva cazuri de la varf, care au afectat dramatic imaginea politiei. Raportat la numarul de politisti, numarul acestora care fac institutia de ras e neglijabil. Nu pot decat sa-i sfatuiesc pe cei tineri sa dea navala la examene, e un loc sigur de munca, de unde poti sa iesi la pensie cu demnitate daca ramai curat. Succes la examene celor care s-au inscris deja!

Actualitate

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1856 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.