CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Și judecătorii răspund câteodată... O judecătoare de la Câmpina, acuzată că a întârziat soluționarea și motivarea în 183 de dosare

- Actualitate -

Și judecătorii răspund câteodată... O judecătoare de la Câmpina, acuzată că a întârziat soluționarea și motivarea în 183 de dosare

Pe rolul Secției pentru Judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii s-au aflat pe 8 noiembrie 2023 nu mai puțin de trei dosare privind-o pe judecătoarea Elena Corina Vîlcu, de la Judecătoria Câmpina.

Numită prin decret pe 8 mai anul trecut la Judecătoria Câmpina, Elena Corina Vîlcu a fost trimisă în judecată disciplinară în nu mai puțin de trei cauze. Două vizează nerespectarea în mod repetat și din motive imputabile a dispozițiilor legale privind soluționarea cu celeritate a cauzelor, iar al treilea se referă la neredactarea hotărârilor judecătorești, din motive imputabile, în termenele legale.
Inspecția judiciară, ale cărei rezultate au dus la apariția judecătoarei de la Câmpina în fața Secției pentru Judecători în materie disciplinară a Consiliuilui Superior al Magistraturii, susține că aceasta ”a întârziat motivarea hotărârilor și a încheierilor din nu mai puțin de 183 cauze. Consecința a fost prelungirea nejustificată a procedurii judiciare, ceea ce reprezintă și o încălcare a Convenției Europene a Drepturilor Omului referitoare la durata rezonabilă a procesului”, a scris luju.ro, citând raportul Inspecției judiciare.
Magistrații Secției pentru Judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii au decis conexarea celor trei cauze și amânarea pronunțării unui verdict pentru 22 noiembrie 2023.


10 Nov 2023 20:42 2703 vizualizari


Comentarii






  • 12.11.2023 06:27 diss Nu va păți absolut nimic doamna, corb la corb nu își scoate ochii.Această castă a magistraților/ procurorilor face absolut ce vrea ea în cea mai săracă și coruptă țară din UE. Căt despre justiția din România ...o glumă proastă recompensatâ de politicienii care sunt speriați să nu ajungă la pușcărie cu pensii speciale, privilegii nemaintălnite în nicio țară europeană și pensionarea pe la 40-45 de ani.Ce ar mai fi de comentat?
961 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1953 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2172 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2052 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV